BLOG

Rozsdamentes korlát: mennyi az annyi?

Talán Ön is építkezik éppen, netán felújításba kezdett, vagy csak elhatározta, hogy lecseréli meglévő erkély- vagy teraszkorlátját? Ilyenkor óhatatlanul felmerül az emberben: igen ám, de vajon mekkora költséggel kell számolnom, honnan tudhatom, milyen korlátra van szükségem, egyáltalán melyik tetszik, és hol találok megfelelő szakembert? Egyszóval rengeteg kérdés cikázhat a fejedben, de aggodalomra semmi ok, most végigvesszük azokat a lépéseket, amelyek az ötlet megfoganásától elvezetnek a korlát megvalósulásáig, illetve felsoroljuk azokat a szempontokat, amelyek komolyan befolyásolják a költségvetést.

Legfőbb szempontok

Természetesen más-más ára van például az üveg- vagy a sodrony korlátnak, vagyis már a korláttípus kiválasztásával irányt adunk a büdzsé alakulásának. Ha esetleg a pálcás korlát mellett döntünk, akkor az egyik legjutányosabb árú termék lesz házunk, lakásunk legújabb éke. Ugyancsak sokat nyom a latban az is, hogy mennyi korlátra van szükségünk, és az sem mellékes, hogy milyen rögzítési mód mellett tesszük le a voksunkat.

Az árán kívül nagyban befolyásolja a költségvetésünket, hogy mennyi egyéb munkálattal jár a korlát beszerelése, telepítése. Ez teljes mértékben eseti dolog, nem lehet egységesen meghatározni az árat, de egyvalami biztos: egy jó minőségű korlát profi beszereléssel kifejezetten hosszú távra szól, vagyis egyszeri kiadást jelent. Nem érdemes silány minőségű terméket venni, ami aztán egy-két éven belül cserére szorul, ahogy a szakszerű rögzítésen sem érdemes spórolni, hiszen a kontármunka előbb-utóbb javításra szorul.

Vegyünk jó minőségű korlátot, és bízzuk a beszerelést avatott kezekre, így hosszú távon ez jelenti a legkifizetődőbb megoldást.

Nálunk díjmentesen kérhet árajánlatot, amelynek elfogadása esetén ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk országosan, ezzel is könnyítve leendő ügyfeleink dolgát.