Medencekorlátok

rozsdamentes medence korlát

Medencekorlát készítés

Nincs is jobb a nyári kánikula közepén, mint elmerülni a hűs habokban és úszni egyet az otthoni medencében. A megfelelő biztonság kialakítása azonban a medence lépcső és létra esetében is elengedhetetlen.

Mivel a víz nagymértékben felgyorsítja a korróziót, csakis olyan anyag jöhet szóba, ami ellenáll az idő vasfogának. A rozsdamentes korlátok házi medencéhez is remek választást jelentenek, hiszen tartósságukhoz és esztétikus megjelenésükhöz nem férhet kétség.

Funkció és esztétika: Milyen a jó medencekorlát?

A medence korlát esetében a praktikum az egyik legfontosabb szempont, ám nem feledkezhetünk meg az esztétikai élményről sem. Ezek a letisztult, modern belsőépítészeti elemek igazán szemet gyönyörködtetőek, a rozsdamentes acél pedig bármilyen miliőnek a díszévé válik. Egy klasszikus polgári lakásban éppúgy belesimul a környezetébe, mint egy merészebb, 21. századi ingatlanban.

Az általunk készített medence korlátok a nedvességnek és a magas páratartalomnak is tökéletesen ellenállnak, így nem kell attól tartania, hogy évek múlva veszítenek eredeti szépségükből. Míg más anyagok esetében a rozsda komoly problémákat okozhat, a speciális acél esetében ettől nem kell tartania. Akár kisebb, akár nagyobb medencéhez szeretne esztétikus és maradandó korlátot, a cégünk által kínált megoldásokkal biztosra mehet. 

Ha fontos az egyediség

Helyszíni felmérés után megtervezzük, legyártjuk és beszereljük új rozsdamentes korlátját, így biztos lehet benne, hogy az elképzeléseivel maximálisan harmonizáló eredmény születik. A nagy áruházakban kapható tömegtermékekkel szemben cégünk az egyedi megoldások, és a környezetükbe tökéletesen illő medence korlátok híve.

Forma és stíluskavalkád

Kimagasló tapasztalatunknak köszönhetően bármilyen elképzelést megvalósítunk Önnek. A szépen ívelt medence korlát éppúgy nem okoz gondot munkatársainknak, mint a szögletes, ipari jellegű típusok. Egyedi ötleteit is bátran megoszthatja velünk, hiszen különleges formákban is tudunk segíteni.

A rozsdamentes anyag számos felhasználási lehetőséget tesz lehetővé, cégünk pedig rendelkezik a szükséges szaktudással és technikával, hogy ezeket valóra is váltsa. A helyszíni felmérés után saját ötletekkel is segítjük döntését, miközben mindvégig szem előtt tartjuk a medence, a környezet és az Ön igényeit. 

Medencekorlátok

További képek eddigi munkáinkból megtekinthetőek a galériánkban >>

Hosszan tartó elegancia

Kizárólag minőségi alapanyagokat használunk, a tökéletes kivitelezésre pedig évtizedes szakértelmünk a biztosíték. Mindegy, hogy medencekorlát létrához vagy beltéri kapaszkodó egy jakuzzihoz - cégünk minden termékére 25 év garanciát vállal. Ízléses és dekoratív rozsdamentes korlátaink és kapaszkodóink bármilyen miliőben remekül mutatnak, így otthoni medencéjét még elegánsabbá teheti.

Varázsolja egyedivé medencéjét tartós és rozsdamentes korlátokkal! Keressen minket bizalommal!

Árajánlat kérése

Kérjük, tüntesse fel ajánlatkéréskor, hogy hány folyóméter korlátot kellene beépíteni, és melyik városban/faluban lenne a munkavégzés, így pontosabb, egyedi ajánlatot tudunk készíteni.

Kérjük, lépcső terveket ne mellékeljen, mert nem kivehető, hogy hány folyóméter korlátot kell beépíteni. Köszönjük!

Kérdése van? Hívjon bátran!

Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás