Teraszkorlátok, erkélykorlátok

rozsdamentes teraszkorlátok, erkélykorlátok

Fém teraszkorlátok, erkélykorlátok

Egy minőségi terasz korlát biztonságosabbá és mutatósabbá teszi az erkélyt, így az ott eltöltött idő még pihentetőbbé és élvezetesebbé válik. Az általunk gyártott termékek kültéren is megállják a helyüket, hiszen a felhasznált tartós anyagok ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

Egyedi terasz korlátaink garantáltan különleges megjelenést biztosítanak otthonának, amit a rozsdamentes acélnak köszönhetően igazán hosszú ideig élvezhet majd.

A teraszkorlát stílusa

Az ideális stílus kiválasztásához célszerű figyelembe venni a terasz adottságait, építészeti megoldásait. Amennyiben az erkély modernebb kialakítású, egy üvegkorláttal igazán harmonikus összképet mutathat. Klasszikusabb teraszokra az egyszerű pálcás vagy sodrony korlátot javasoljuk. Letisztult formájukkal tökéletesen illeszkednek bármilyen miliőbe. Akár fával is vegyíthetők, így a természetes anyagok híveinek is tökéletes választás lehet. Korlátainkat bármilyen méretben elkészítjük Önnek.

Teraszkorlátok, erkélykorlátok

További képek eddigi munkáinkból megtekinthetőek a galériánkban >>

Terasz- és erkélykorlátok a biztonságért

Terasz korlát építtetése nem csak esztétikai, hanem balesetmegelőzési okokból is indokolt lehet. Gyermekeit nagyobb biztonságban tudhatja az erkélyen, hiszen az általunk készített termékek megfelelnek korunk biztonsági előírásainak. Egy igényes kapaszkodóval a lépcsőt is elegánsabbá és könnyebben használhatóvá teheti.

Rozsdamentes korlátainkat ingyenes helyszíni felmérés után az Ön elképzelései szerint alakítjuk ki. Termékeinkre 25 év garanciát vállalunk, így Önt garantáltan nem érik kellemetlen meglepetések. A hibátlan munkavégzést tapasztalt szakembereink szavatolják.

Tegye még stílusosabbá otthonát egy rozsdamentes terasz korláttal, kérjen ajánlatot most!

Néhány kérdés és válasz az erkélykorlátok kapcsán

Milyen erkély korlátok közül választhatok?

Erkélyekre vagy teraszokra, illetve kapaszkodónak cégünk többféle típusú – kiváló minőségű alapanyagokból készülő üvegkorlátot, pálcás és sodronykorlátot is kínál Önnek. Teljes körű szolgáltatásunk a tervezéstől a gyártáson át a kivitelezésig minden részfeladatot magában foglal.

Árajánlat kérése

Kérjük, tüntesse fel ajánlatkéréskor, hogy hány folyóméter korlátot kellene beépíteni, és melyik városban/faluban lenne a munkavégzés, így pontosabb, egyedi ajánlatot tudunk készíteni.

Kérjük, lépcső terveket ne mellékeljen, mert nem kivehető, hogy hány folyóméter korlátot kell beépíteni. Köszönjük!

Kérdése van? Hívjon bátran!

Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás