ÜVEGKORLÁT TÍPUSOK

Üvegkorlát termékeink

Egy új, korszerű üvegkorlát hamar a család kedvence lesz. Esztétikus megjelenésükkel, visszafogott eleganciájukkal ezek a termékek bármilyen miliőben remekül mutatnak - népszerűségük nem véletlenül nő évről évre.

Az üvegkorlát előnyei

Az üvegkorlát bel-, és kültérre is kiválóan alkalmas, és mivel átengedi a fényt, környezetét világosabbá tudja varázsolni, miközben optikailag tágítja is a teret. Egy terasz üvegkorlát vagy egy üveg lépcsőkorlát esetén fokozottan igaz, hogy a fény szabad áramlása természetes, könnyed érzettel gazdagítja a környezetet.

A hosszú élettartamú üvegkorlát nagy teherbírású, magas UV-szűrő képességgel rendelkező, szinte törthetetlen laminált üvegből készül, sokrétű dekorálási megoldásra is lehetőséget biztosít, és igény szerint színezhető is. Magas fokú biztonságot szolgál, rendkívül ellenálló a külső behatásokkal (pl. ütődés, karcolás) szemben, nem rozsdásodik, illetve egyszerű üvegtisztítóval gyorsan és könnyen tisztítható.

A stabilitás fokozása érdekében igény esetén, és amennyiben a helyszínen lehetőség van rá, a korlátok felső holtpontját (kapaszkodóját) rögzítőelemek (talplemezek) segítségével ki lehet kötni a falba vagy valamilyen szilárd közegbe, amihez diszkrét, elegáns takarókat is tudunk Önnek biztosítani.

Milyen üvegkorlátot érdemes választani?

Számos üvegkorláttípus közül választhat otthonába, a lehetőségeknek szinte csak a képzelet szabhat határt. Ugyanakkor nem árt tisztában lenni azzal, hogy melyik kialakításnak, milyen előnyei is vannak pontosan!

Pontmegfogásos üvegkorlátok

Válassza a pontmegfogásos üvegkorlátot, ha Önnek a letisztultság a legfontosabb!

Ezeknél a típusoknál csak az üveg látszik, a tartószerkezet teljesen rejtve marad, így például egy terasz üvegkorláttal vagy üveg lépcsőkorláttal összefüggő és csodás üvegfelülettel kápráztathatja el vendégeit, látogatóit. Stílusos megjelenésüknek köszönhetően nemcsak magánlakásokba, hanem pl. irodákba, közintézményekbe, hivatalokba is ajánljuk.

Egy minőségi pontmegfogásos üvegkorlát eleganciát sugároz ügyfelei, vásárlói felé. A telepítésük különös odafigyelést és szakértelmet kíván, felkészült munkatársaink azonban hosszú távú szakmai tapasztalattal építik az Ön új üvegkorlátját, így a minőségre biztosan nem lehet majd panasz.

Oszlopos üvegkorlátok

Megőrizné otthona lenyűgöző panorámáját, ugyanakkor gyermekei és vendégei biztonságát is szeretné biztosítani az erkélyen, teraszon? Ez esetben érdemes az oszlopos üvegkorlátok mellett letennie voksát!

Ezek a modellek minimális mértékben takarják csak el a kilátást, így terasz korlátként kiválóan alkalmazhatók.

Természetesen más megoldások is szóba jöhetnek: térelválasztóként vagy lépcsőkorlátként is igen gyakran rendelik tőlünk ügyfeleink.

Az oszlopos üvegkorlátok előnye, hogy csőből, zárszelvényből, illetve rozsdamentes acélból – fém vagy fa kapaszkodóval, illetve anélkül is készülhetnek. 

Szeretne Ön is egy elegáns, oszlopos üveg lépcsőkorlátot otthonába? Vegye fel velünk a kapcsolatot, készséges munkatársaink segítenek a döntésben!

Lapmegfogásos üvegkorlátok

Hasonlóan a pontmegfogásos üvegkorláthoz, a lapmegfogásos technológia is tökéletes panorámát és diszkrét megjelenést garantál.

Hazánkban a kivitelezés nehézsége miatt kevésbé elterjedt, szakembereink azonban maximális precizitással végzik munkájukat, így a végeredmény minden esetben kifogástalan. Mindegy, hogy irodába vagy otthonába, kül-, vagy beltérre szeretné a lapmegfogásos üvegkorlátot, biztos lehet benne, hogy igazán egyedi, ritkaságszámba menő elemmel bővül ingatlanja.

Ami a lapmegfogásos üvegkorlátot illeti, ennél a megoldásnál is az üvegé az abszolút főszerep, de bizonyos mértékben a fém tartóoszlopok is látszódnak. Ideális választás azoknak, akik szeretik az üveg és fém modern, már-már futurisztikus hatást keltő együttes használatát. Kialakítása nagyfokú precizitást igényel – bár ez minden igényes munkára igaz –, ugyanakkor a variálhatósága miatt mégis közkedvelt elem. A panorámás lakóházak között számos ilyen terasz korlátot láthatunk.

Ha rozsdamentes korláttal szeretnénk felszerelni az otthonunkat, az üvegkorlát mindenképpen jó döntés. Nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik, és a szépségét éppen az adja meg, hogy engedi láttatni a körülötte lévő szépet.

Mini oszlopos üvegkorlátok

Letisztult formatervezés, egyszerű és gyors összeszerelhetőség, sokoldalú felhasználhatóság – a mini oszlopos üvegkorlátok előnyei magukért beszélnek.

Ezek az üvegkorláttípusok nem csak esztétikai mivoltukban különlegesek, de praktikum szempontjából is jó választásnak bizonyulnak. Mivel kevés alkotóelemből állnak, ezért viszonylag gyorsan és egyszerűen összeszerelhetőek, természetesen kellő szakértelem és a megfelelő szerszámok birtokában.

A mini oszlopos terasz üvegkorlátok nagy teherbírásúak, erősek, tartósak, valamint remekül ellenállnak az időjárás viszontagságainak is. Verandán, erkélyen egyaránt jól mutatnak. Ha ízléses, elegáns, stílusos, mégis biztonságos üvegkorlátot szeretne, válassza bátran a mini oszlopos kivitelt!

Modern üvegkorlátok

Ha ingatlana az új és modern építészeti trendeket követi, illetve az épület belső terei a modern lakberendezés stílusjegyeit hordozzák magukon, szíves figyelmébe ajánljuk minőségi modern üvegkorlátjainkat. Válassza bátran a modern formatervezésű, elegáns, hosszú élettartamú és egyszerűen karbantartható üvegkorlátjainkat!

Verandán, erkélyen, kisebb és nagyobb teraszokon egyaránt jól mutatnak ezek az erős és tartós üvegkorlátok, amelyek magas fokon ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

Cégünk 25 év garanciát vállal az általunk elkészített és beépített modern üvegkorlátokra is. (Lépjen velünk kapcsolatba, kérje igényeire szabott, részletes árajánlatunkat!

Felkészült szakembereink több éves tapasztalatot tudhatnak maguk mögött, a felhasznált anyagokat pedig gondosan megválogatjuk a kifogástalan színvonal érdekében.

Varázsolja egyedivé otthonát egy tartós és gyönyörű üvegkorláttal! Keressen minket bizalommal!

Felkészült szakembereink több éves tapasztalatot tudhatnak maguk mögött, a felhasznált anyagokat pedig gondosan megválogatjuk a kifogástalan színvonal és tartós minőség érdekében.

Varázsolja egyedivé otthonát egy tartós és gyönyörű üvegkorláttal!

Miért válasszon minket?

Cégünk 25 év garanciát vállal az általunk készített és felszerelt üvegkorlátokra, így Ön biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb minőséget kapja a pénzéért. Felkészült szakembereink több éves tapasztalatot tudhatnak maguk mögött, a felhasznált anyagokat pedig gondosan megválogatjuk a kifogástalan színvonal érdekében.

Varázsolja egyedivé otthonát egy tartós és gyönyörű üvegkorláttal! Keressen minket bizalommal!

Néhány kérdés és válasz az üvegkorlátok kapcsán

Mit jelent az, hogy a laminált üveg törésbiztos?

Az edzett üveg erős behatás esetén apró darabokra, szilánkokra törik, a laminált üveg viszont speciális kialakításának köszönhetően csak bepókhálósodik, de nem törik. A kétrétegű biztonsági laminált üveg esetleges törés esetén is egyben marad, mert a két üveg közti fólia összetartja a korlátot, így átesni sem lehet az üvegen.

Árajánlat kérése

Kérjük, tüntesse fel ajánlatkéréskor, hogy hány folyóméter korlátot kellene beépíteni, és melyik városban/faluban lenne a munkavégzés, így pontosabb, egyedi ajánlatot tudunk készíteni.

Kérjük, lépcső terveket ne mellékeljen, mert nem kivehető, hogy hány folyóméter korlátot kell beépíteni. Köszönjük!

Kérdése van? Hívjon bátran!

Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás