ÜVEGKORLÁT TÍPUSOK

Üvegkorlát termékeink

Egy új, korszerű üvegkorlát hamar a család kedvence lesz. Esztétikus megjelenésükkel, visszafogott eleganciájukkal ezek a termékek bármilyen miliőben remekül mutatnak - nem véletlenül nő a népszerűségük évről évre.

Milyen üvegkorlátot érdemes választani?

Számos üvegkorlát típus közül választhat otthonába, a lehetőségeknek szinte csak a képzelet szabhat határt. Ugyanakkor nem árt tisztában lenni azzal, hogy melyik kialakításnak mik is pontosan az előnyei!

Pontmegfogásos üvegkorlátok

Válassza a pontmegfogásos üvegkorlátot, ha Önnek a letisztultság a legfontosabb!

Ezeknél a típusoknál csak az üveg látszik, a tartószerkezet teljesen rejtve marad, így összefüggő és csodás üvegfelülettel kápráztathatja el vendégeit, látogatóit. Stílusos megjelenésüknek köszönhetően nemcsak magánlakásokba, hanem pl. irodákba, közintézményekbe, hivatalokba is ajánljuk.

Egy minőségi pontmegfogásos üvegkorlát eleganciát sugároz ügyfeleinek, vásárlóinak. A telepítésük különös odafigyelést és szakértelmet kíván, felkészült munkatársaink azonban hosszú évek tapasztalatával a hátuk mögött építik az Ön új üvegkorlátját, így a minőségre biztosan nem lehet majd panasz.

Oszlopos üvegkorlátok

Megőrizné otthona lenyűgöző panorámáját, ugyanakkor gyermekei és vendégei biztonságát is szeretné biztosítani az erkélyen, teraszon. Ez esetben érdemes az oszlopos üvegkorlátok mellett letennie voksát!

Ezek a modellek minimális mértékben takarják csak el a kilátást, így terasz korlátként kiválóan alkalmazhatók.

Természetesen más megoldások is szóba jöhetnek: térelválasztóként vagy lépcsőkorlátként is igen gyakran rendelik tőlünk ügyfeleink.

Szeretne Ön is oszlopos üvegkorlátot otthonába? Vegye fel velünk a kapcsolatot, készséges munkatársaink segítenek a döntésben!

Lapmegfogásos üvegkorlátok

Hasonlóan a pontmegfogásos üvegkorláthoz, a lapmegfogásos technológia is tökéletes panorámát és diszkrét megjelenést garantál.

Hazánkban a kivitelezés nehézsége miatt kevésbé elterjedt, szakembereink azonban maximális precizitással végzik munkájukat, így a végeredmény minden esetben kifogástalan. Mindegy, hogy irodába vagy otthonába, kül- vagy beltérre szeretné a lapmegfogásos üvegkorlátot, biztos lehet benne, hogy igazán egyedi, ritkaságszámba menő elemmel bővül ingatlanja.

Mini oszlopos üvegkorlátok

Letisztult formatervezés, egyszerű és gyors összeszerelhetőség, sokoldalú felhasználhatóság – a mini oszlopos üvegkorlátok előnyei magukért beszélnek.

Ezek az üvegkorlát-típusok nem csak esztétikai mivoltukban különlegesek, de praktikum szempontjából is jó választásnak bizonyulnak. Mivel kevés alkotóelemből állnak, ezért viszonylag gyorsan és egyszerűen összeszerelhetőek, természetesen kellő szakértelem és a megfelelő szerszámok birtokában.

A mini oszlopos üvegkorlátok nagy teherbírásúak, erősek, tartósak, valamint remekül ellenállnak az időjárás viszontagságainak is. Verandán, erkélyen egyaránt jól mutatnak. Ha ízléses, elegáns, stílusos, mégis biztonságos üvegkorlátot szeretne, válassza bátran a mini oszlopos kivitelt!

Modern üvegkorlátok

Ha ingatlana az új és modern építészeti trendeket követi, illetve az épület belső terei a modern lakberendezés stílusjegyeit hordozzák magukon, szíves figyelmébe ajánljuk minőségi modern üvegkorlátjainkat. Válassza bátran a modern formatervezésű, elegáns, hosszú élettartamú és egyszerűen karbantartható üvegkorlátjainkat!

Verandán, erkélyen, kisebb és nagyobb teraszokon egyaránt jól mutatnak ezek az erős és tartós üvegkorlátok, amik remekül ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Cégünk 25 év garanciát vállal az általunk elkészített és beépített modern üvegkorlátokra is. Lépjen velünk kapcsolatba, kérje igényeire szabott részletes árajánlatunkat!

Cégünk 25 év garanciát vállal az általunk készített és felszerelt üvegkorlátokra, így Ön biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb minőséget kapja a pénzéért. Felkészült szakembereink több éves tapasztalatot tudhatnak maguk mögött, a felhasznált anyagokat pedig gondosan megválogatjuk a kifogástalan színvonal érdekében.

Varázsolja egyedivé otthonát egy tartós és gyönyörű üvegkorláttal! Keressen minket bizalommal!

Árajánlat kérése

Kérjük, tüntesse fel ajánlatkéréskor, hogy hány folyóméter korlátot kellene beépíteni, és melyik városban/faluban lenne a munkavégzés, így pontosabb, egyedi ajánlatot tudunk készíteni.

Kérjük, lépcső terveket ne mellékeljen, mert nem kivehető, hogy hány folyóméter korlátot kell beépíteni. Köszönjük!

Kérdése van? Hívjon bátran!

Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
A Rozsdamentes Korlát weblap cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.