Zuhanyajtók, zuhanyfalak, zuhanykabinok

üveg zuhanyfal

Egyedi zuhanyfalak, zuhanyajtók, kádparavánok

A fürdőszoba nemcsak a reggeli készülődés színtere, hanem az esti ejtőzéseké is. Fontos úgy kialakítanunk, hogy a család minden tagjának teljes komfortot biztosítson, nem utolsósorban esztétikailag is megállja a helyét, illeszkedjen az enteriőrhöz.

Az általunk kínált zuhanykabinok, zuhanyfalak, zuhanyajtók és kádparavánok éppen erre nyújtanak megoldást. Termékeink könnyűszerrel igazíthatók mindenféle vásárlói elképzeléshez és építészeti stílushoz. 

Időtállóság és esztétikum 25 év garanciával

Az egyedi méretben legyártható modellek többféle színben (átlátszó, tejfehér, színes) és mintával kérhetők. A szélesség, a magasság, továbbá a beépítési oldal (balos vagy jobbos) szintén megválasztható. Eltolható, nyíló, vagy görgőkön, duplagörgőkön mozgatható szabványokkal is rendelkezésre állunk.

Termékeink edzett üvegből készülnek, így használatuk 100%-ban biztonságos mind a gyermekek, mind a felnőttek számára. Széles választékunkban kerettel és anélkül is beépíthető modellek egyaránt elérhetők. A zuhany üvegajtók és üveg zuhanyfalak magas fokú vízzárást biztosítanak, és számos kiegészítővel felszerelhetők: fogantyúk, zsanérok, ajtózárak (pl. mágneses), vízvetők, stb.

Egyedi megoldások

Amikor fürdőszoba-felújításra kerül a sor, érdemes minőségi anyagokat és termékeket választani, hiszen a döntés hosszú távra szól. Bár a nagyáruházak diszkontárú zuhanykabinjai első ránézésre vonzóak lehetnek, az idő ellenük dolgozik. Megjelenhet a rozsda, a penész, a zsanérok kilazulhatnak, a kabin pedig mind használati, mind esztétikai értékéből sokat veszít. Az általunk készített rozsdamentes acél zuhanykabinok ezzel szemben maximálisan ellenállnak a nedves, párás környezetnek és az intenzív használatnak is, így biztos lehet benne, hogy évekig, évtizedekig szolgálják majd az Ön és családja kényelmét. Tudjon meg többet kabinjainkról, olvasson tovább!

Zuhanykabinok rozsdamentes acéllal

Nálunk nem kell sablonötletekkel beérnie: zuhanykabinjainkat akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek, hogy biztosan a fürdőszobájához leginkább illő végeredmény szülessen. Akár kisebb, akár nagyobb helyiségről van szó, szakembereink megtalálják azt a megoldást, ami harmonikus és praktikus kialakítást eredményez. Ami pedig a stílust illeti, ha minket választ, olyan zuhanykabin kerül a fürdőszobába, amire öröm ránézni. Egy különleges minta, néhány egyedi megoldás, és a kabin akár belsőépítészeti elemmé is válhat. A rozsdamentes acél önmagában is igen mutatós, hiszen letisztult és modern megjelenésű. Megmunkálása pedig számos formát és elrendezést tesz lehetővé, így csakis az Ön fantáziáján múlik, milyen zuhanykabinnal bővül a lakás. A kabinokhoz edzett üveget használunk, ami maximális biztonságot garantál, amellett hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét.

Kész termékek gyors szállítással

Amennyiben az egyedi gyártás helyett más megoldást keres, nálunk előre gyártott, kész zuhanykabinok közül is válogathat. Ezek előnye, hogy az elkészülésükre nem kell várni, így rövid határidőn belül hozzájuthat a kívánat kabinhoz. Természetesen az előre gyártott termékek esetében is változatos stílust és méreteket kínálunk. Böngéssze végig kifogástalan minőséget képviselő zuhanykabinjainkat, és tegye még szebbé fürdőszobáját!

Bízza ránk a beszerelést is!

Akár egyedi, akár előre gyártott zuhanykabinban gondolkodik, felkészült munkatársaink vállalják a beszerelési munkálatokat. Önnek nem kell külön szakembert keresnie, mi minden terhet leveszünk a válláról. A szerelési munkák kapcsán igyekszünk a lehető legrövidebb határidővel és lehetőség szerint a legtisztábban dolgozni, hogy Ön minél előbb birtokba vehesse új zuhanykabinját. Ha ránk bízza a beépítést, biztos lehet benne, hogy a végeredmény olyan lesz, amilyet Ön megálmodott!

Ingyenes helyszíni felmérés

Építkezik vagy felújít, és még nem tudja, hogyan fest majd a fürdő? Hívjon minket még ma, és kollégáink egy előzetes árajánlat után ingyenes helyszíni felmérés alkalmával segítenek meghozni a legjobb döntést. A lehetőség az ország bármely pontján áll, így akkor sem kell lemondania első osztályú zuhanykabinjainkról, ha nem a fővárosban él.

Garantáljuk a kifogástalan minőséget

Cégünk tapasztalt szakemberekkel és gyors kivitelezéssel várja megrendelését. Segítünk kiválasztani az Ön otthonához legjobban illő üvegkorlátot és kapaszkodót, ingyenes helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére az egész ország területén. Sőt, akár e-mailben is elküldheti nekünk elképzeléseit, és mi 24 órán belül jelentkezünk egy előzetes árajánlattal. Kizárólag első osztályú munkákat adunk ki a kezeink közül, melyekre 25 év garanciát is vállalunk.

Üvegajtók, zuhanyfalak, kádparavánok

További képek eddigi munkáinkból megtekinthetőek a galériánkban >>

Változatos kivitel igény szerint

Zuhanyzás vagy fürdés? Inkább az előbbi!

Kétségkívül vannak helyzetek, amikor nincs jobb egy kellemesen forró, illatos-habos fürdőnél: egy kemény munkával töltött, kimerítő nap után, vagy a ráérős hétvégéken szívesen töltjük tele a kádat, hogy ellazuljunk egy órára, ám ezekben az esetekben nem a tisztálkodás az alapvető cél. A napi rendszerességű mosakodás ideális formája sokkal inkább a zuhanyzás, mert gyors, felfrissít, és víztakarékos is, ami a környezettudatos fogyasztók szemében abszolút lényeges szempont.

A tusolás másik előnye a kádban ázással szemben, hogy egy épített zuhanyzó kevesebb helyet foglal, mint a kád, így beépítésükkel a kisebb fürdőszobák sem válnak túlzsúfolttá. Igaz, hogy a kádban is van lehetőség zuhanyozni, de ez csak egy nagyobb alapterületű fürdőben kivitelezhető.

Egyedi üveg zuhanykabinok

Noha vállalkozásunkban fix kabinok is elérhetők, mégis egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az egyedi darabok. Ennek oka, hogy a szabadon megválasztható méretek és arányok a speciális igényeket is kiszolgálják, fakadjon az a megrendelő stílusérzékéből vagy a helyiség szokatlan adottságaiból, elrendezéséből. Nem túlzás kijelenteni, hogy aki az épített zuhanyzó mellett dönt, annak a funkcionalitás mellett a dizájn is fontos szempont. Mutatós termékeink rozsdamentes acélból és biztonsági üvegből készülnek, és a minőségi anyagoknak köszönhetően az egyedi zuhanykabinok hosszú éveken át szolgálják ki használóikat. A kabint alkotó edzett üveg lehet sima áttetsző, színes, vagy akár savmart matt is, ez kizárólag a megrendelő egyéni választásától függ.

Épített zuhanykabin elérhető áron

Ha a meglévő tér adottságai nem engedik meg a fix zuhanykabin telepítését, akkor mindenképp érdemes az egyedi igényekhez igazodó épített változat mellett voksolni, mégpedig azért, mert így elkerülhető a helyiség átépítése, bontása. Ha ezt a tényezőt is figyelembe vesszük, akkor az egyedi méretű kabinok sok esetben még olcsóbbak is, mint az egyéb munkálatokat igénylő fix társaik. Tovább mérsékeli az árat, hogy a gyártás mellett a beépítést is vállaljuk.

Árajánlat kérése

Kérjük, tüntesse fel ajánlatkéréskor, hogy hány folyóméter korlátot kellene beépíteni, és melyik városban/faluban lenne a munkavégzés, így pontosabb, egyedi ajánlatot tudunk készíteni.

Kérjük, lépcső terveket ne mellékeljen, mert nem kivehető, hogy hány folyóméter korlátot kell beépíteni. Köszönjük!

Kérdése van? Hívjon bátran!

Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás