Fali kapaszkodók

rozsdamentes kapaszkodók lépcsőhöz

Rozsdamentes acél kapaszkodók

A fali kapaszkodó vagy fogódzkodó nemcsak esztétikai célt szolgál, hanem biztonságunkról is gondoskodik. A stabil támaszkodás minden korosztálynál fontos, időseknél ugyanakkor különösen alapvető lehet a hosszabb lépcsőzés esetén a pihenés, megkapaszkodás lehetősége. Gyerekes háztartásokban is hasznos a lépcső mellé szerelt kapaszkodó, hiszen így elkerülhetők az esetleges balesetek.

A biztonságos kialakítás rendkívül fontos hosszabb folyosókon, lépcsőházakban, közintézményekben, irodaházakban is.

A rozsdamentes acél előnyei

A rozsdamentes, más néven inox acél napjaink egyik legtöbbet használt ötvözete, mellyel találkozhatunk a háztartási gépekben, építészetben, az orvoslásban, de még a képzőművészetben is. A korróziónak ellenálló anyag otthonunkban is remekül alkalmazható, kül- és beltéren egyaránt. Az inox acélból készül kapaszkodók hosszú ideig megőrzik szépségüket, miközben minimális karbantartás igényelnek. Modern, letisztult megjelenésükkel ezek a korlátok és kapaszkodók bármilyen belsőépítészeti stílusba remekül illenek.

Kivitelezés szempontjából az Ön igényeihez igazodunk: kapaszkodóink függően vízszintes, ferde vagy akár függőleges helyzetben is kialakíthatók, egyenes vagy ívelt megoldással. Rozsdamentes korlátokhoz anyagban hozzáillő fogódzkodót szerelünk fel!

Rozsdamentes acél kapaszkodók

További képek eddigi munkáinkból megtekinthetőek a galériánkban >>

Garantáljuk a kifogástalan minőséget

Cégünk tapasztalt szakemberekkel és gyors kivitelezéssel várja megrendelését. Segítünk kiválasztani az Ön otthonához legjobban illő üvegkorlátot és kapaszkodót, ingyenes helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére az egész ország területén. Sőt, akár e-mailben is elküldheti nekünk elképzeléseit, és mi 24 órán belül jelentkezünk egy előzetes árajánlattal. Kizárólag első osztályú munkákat adunk ki a kezeink közül, melyekre 25 év garanciát is vállalunk.

Célunk a biztonság és az Ön igényeinek kiszolgálása! Keressen minket bizalommal!

Árajánlat kérése

Kérjük, tüntesse fel ajánlatkéréskor, hogy hány folyóméter korlátot kellene beépíteni, és melyik városban/faluban lenne a munkavégzés, így pontosabb, egyedi ajánlatot tudunk készíteni.

Kérjük, lépcső terveket ne mellékeljen, mert nem kivehető, hogy hány folyóméter korlátot kell beépíteni. Köszönjük!

Kérdése van? Hívjon bátran!

Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás