Pontmegfogásos üvegkorlátok

pontmegfogásos üvegkorlátok

Visszafogott elegancia

A pontmegfogásos eljárás a legletisztultabb technika üvegkorlátok rögzítésére, hiszen nem látszik más, csak maga az üveg.

A rögzítéshez 50 mm átmérőjű rozsdamentes pontfogókat alkalmazunk, melyek tökéletesen beolvadnak környezetükbe. Esztétikus, igényes megoldás panorámás házak erkélyére, teraszára a kilátás megőrzéséhez. Közterületeken, kilátókban is előszeretettel használt technika, hiszen elegáns megjelenése mellett rendkívül ellenálló is.

Minőségi anyagok

Az általunk készített pontmegfogásos üvegkorlátok hosszú ideig otthona díszei lesznek. Hogy mi a titkunk? Igazán egyszerű: kizárólag tesztelt, tanúsítvánnyal rendelkező üveget és acélt használunk, a pontmegfogók beépítésénél pedig a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk. Nem sajnáljuk se az időt, se az energiát arra, hogy megrendelőinknek a lehető legtökéletesebb üvegkorlátokat adhassuk át!

Hogy készül a pontmegfogásos üvegkorlát?

A tartószerkezethez használt apró pontmegfogók felhelyezéséhez az üveg megfúrása szükséges. Ezután hőkezelés következik, melynek következtében laminált és edzett üveget kapunk. Ennek vastagsága nem lehet kevesebb 8+8 mm-nél. A végeredmény egy olyan edzett biztonsági üveg, melyet szinte lehetetlen betörni! Ajánljuk ezért gyerekes családoknak, iskoláknak és egyéb közintézményeknek!

Pontmegfogásos üvegkorlátok

További képek eddigi munkáinkból megtekinthetőek a galériánkban >>

Hova építhető pontmegfogásos üvegkorlát?

Szinte bárhova, ugyanakkor néhány alapvető technikai feltételnek meg kell felelni. A legfontosabb ezek közül, hogy az üvegkorlát telepítéséhez legalább 350 mm tömör betonfelület szükséges. Ennek oka, hogy a pontmegfogóknak 150 mm távolságra kell esniük egymástól, a rögzítési pontoktól pedig 100-100 mm-re lehet a beton széle. Helyszíni felmérés után természetesen ettől eltérő opciókra is tudunk megoldási javaslatot tenni!

Egyszerű karbantartás

Üvegkorlátaink a felszerelés után nem igényelnek külön karbantartást, sőt javítást sem. Tisztításuk ugyanúgy történik, mint bármely más üvegfelületé. Hogy a takarítást még könnyebbé tegyük, a fal és az üveg között minimum 50 mm távolságot hagyunk.

Árajánlat kérése

Kérjük, tüntesse fel ajánlatkéréskor, hogy hány folyóméter korlátot kellene beépíteni, és melyik városban/faluban lenne a munkavégzés, így pontosabb, egyedi ajánlatot tudunk készíteni.

Kérjük, lépcső terveket ne mellékeljen, mert nem kivehető, hogy hány folyóméter korlátot kell beépíteni. Köszönjük!

Kérdése van? Hívjon bátran!

Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás