Modern üvegkorlátok

modern üvegkorlátok

A modern lakberendezés alappillérei

Légies terek sok természetes fénnyel, a giccset és a túldíszítettséget elutasító, letisztult miliők számos praktikus üvegfelülettel – csak néhány jellemzője a XXI. századi modern építészetnek és lakberendezésnek, amiben kiemelten fontos szerep jut a prémiumminőségű üvegkorlátoknak is.

Modern arculat, luxusérzet, időtállóság és biztonság – ha a modern dizájnnal rendelkező üvegkorlátjaink mellett dönt, garantáltan nem fogja megbánni.

Letisztult stílus, modern megjelenés

A modern és minimalista építészet egyik sajátossága, hogy a lépcsők, teraszok, erkélyek, verandák biztonságosabbá tételéhez, illetve ezek széleinek elhatárolásához általában üvegkorlátokat használnak a tervezők. A modern formatervezésű, időtálló, letisztult üvegkorlátok tökéletesen idomulnak napjaink építészeti és lakberendezési trendjeihez, hiszen szinte észrevétlenül beolvadnak minden modern környezetbe.

Modern tervezésű ingatlanokba modern üvegkorlátokat

Többszintes, korszerű lakóházak, lenyűgöző panorámával rendelkező családi házak, újépítésű társasházak, irodaházak és bármilyen, a letisztult és modern építészet stílusjegyeit magukon hordozó ingatlanok esetében remek választás a modern formatervezésű üvegkorlát. A minőségi rozsdamentes korlátok minden előnyét élvezhetik azok, akik az első osztályú, minőségi alapanyagokból készült, korszerű technológiákkal összeállított modern üvegkorlátokat választják. Ha bizalmat szavaz nekünk, nem csak kiváló minőségű, hosszú élettartamú rozsdamentes korlátokat és azok szakszerű beszerelését biztosítjuk, de azt is, hogy megrendelt modern üvegkorlátjai valóban olyanok lesznek, amilyenre azokat Ön megálmodta.

Modern üvegkorlátok

További képek eddigi munkáinkból megtekinthetőek a galériánkban >>

Csakis első osztályú alapanyagokkal dolgozunk

Legyen szó erkély vagy terasz korlátról, kapaszkodóról vagy bármilyen más funkciót betöltő rozsdamentes korlátról, különösen odafigyelünk arra, hogy kizárólag a legmagasabb minőségbeli és biztonságvédelmi kritériumoknak is megfelelő, eredeti tanúsítvánnyal rendelkező, szinte törhetetlen üveget és hosszú élettartamú, erős acélt használunk.

Árajánlat kérése

Kérjük, tüntesse fel ajánlatkéréskor, hogy hány folyóméter korlátot kellene beépíteni, és melyik városban/faluban lenne a munkavégzés, így pontosabb, egyedi ajánlatot tudunk készíteni.

Kérjük, lépcső terveket ne mellékeljen, mert nem kivehető, hogy hány folyóméter korlátot kell beépíteni. Köszönjük!

Kérdése van? Hívjon bátran!

Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás