Sodronykorlátok

rozsdamentes sodronykorlát

Rozsdamentes acél sodronykorlát gyártás

A rozsdamentes sodrony korlátok modern és letisztult stílust képviselnek. Strapabíró, ellenálló szerkezetük rendkívül könnyű, ezért felszerelésük egyszerűbb, mint más típusoké. Kedvező árfekvésüknek köszönhetően nagyobb terekbe, hosszabb korlátok esetén is ideálisak.

Elegáns és biztonságos fémkorlátok

A sodronyos korlátok oszlopai készülhetnek csőből, vagy zártszelvényből. Termékeinknél a minőség a legfontosabb szempont, ezért kizárólag első osztályú feszítőrendszert és sodronyt használunk. A kellemes tapintású anyag nem szálasodik ki, így nem sérti meg az ember kezét. Biztonságos kialakítása miatt gyerekes családok is bátran dönthetnek mellette!

Válassza minőségi sodrony korlátjainkat, keressen minket elérhetőségeinken!

A hosszú élettartamú rozsdamentes korlát terasza, erkélye dísze lehet. Hálós kialakításának köszönhetően nem gátolja a fény beáramlását, így otthona világos marad. A sodrony korlát irodákban, nagyobb üzlethelyiségekben kiváló térelválasztónak, hiszen egyszerű megjelenésével beleolvad környezetükbe.

Rozsdamentes acél sodronykorlátok

További képek eddigi munkáinkból megtekinthetőek a galériánkban >>

A sodronykorlát jól kombinálható

A sodronnyal készült korlátok fával és egyéb anyagokkal is kiegészíthetők, így a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen. A sodronyokat vízszintes vagy függőleges elrendezéssel és tetszőleges sűrűséggel is választhatja, ízlésének megfelelően.

Néhány kérdés és válasz az acélsodronyból készült korlátok kapcán

Miért előnyös választás a sodronykorlát?

Mivel a sodronykorlát a vékony sodronyoknak és tartóelemeknek köszönhetően szinte teljesen beleolvad a környezetbe, így átengedi a fényt is, és zavartalan kilátást biztosít. Kellemes tapintásának és letisztult, modern megjelenésének köszönhetően kültéren és lakásban vagy irodában - térelválasztóként is ideálist megoldást jelent.

Árajánlat kérése

Kérjük, tüntesse fel ajánlatkéréskor, hogy hány folyóméter korlátot kellene beépíteni, és melyik városban/faluban lenne a munkavégzés, így pontosabb, egyedi ajánlatot tudunk készíteni.

Kérjük, lépcső terveket ne mellékeljen, mert nem kivehető, hogy hány folyóméter korlátot kell beépíteni. Köszönjük!

Kérdése van? Hívjon bátran!

Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás