Oszlopos üvegkorlátok

oszlopos üvegkorlátok

Üvegkorlát készítés

Az egyre elterjedtebb üvegkorlátokat elsősorban esztétikus megjelenésük és praktikus kivitelezésük miatt választják sokan. Kiváló opció azoknak is, akik a biztonságot tartják szem előtt, hiszen az első osztályú ragasztott (más néven laminált) üveg az erősebb behatásoknak is garantáltan ellenáll.

Természetesen a stílusról sem kell lemondania, hiszen átlátszó (víztiszta) és savmaratott verzióban is elérhetők. Az üvegkorlátok igény szerint színezhetők is, így bármilyen környezetbe kiválóan beilleszthetők.

Tegye biztonságosabbá otthonát üvegkorlátainkkal!

Termékeinket családi házak mellett irodákba, lépcsőházakba és egyéb intézményekbe is ajánljuk, bel- és kültéren egyaránt. A stílusos, mégis visszafogott megjelenésű üvegkorlát minőségérzetet sugároz, a tartós kialakításnak köszönhetően pedig nem igényel javítást, felújítást. Átlátszó stílusával optikailag sem szűkíti a teret. Egy üvegkorláttal panorámás lakásában, irodájában megőrizheti a kilátást, miközben gondoskodhat a térelválasztásról.

Első osztályú termékeink terasz korlátként is remekül használhatók. Üvegkorlátainkkal gyermekeit is biztonságban tudhatja. A törhetetlen üvegre nehezebb felmászni, mint egy pálcás korlátra, emellett a beszorulás veszélyétől sem kell tartania! Felszerelésükkel a kisállattartók is megóvhatják kedvenceiket az esetleges balesetektől.

Üvegkorlát esetében a rögzítés az oszlopok közé szerelt üvegfogóval, vagy az oszlopok síkjára szerelt pontfogókkal oldható meg. Igazán esztétikus látvány, ha a kapaszkodó és egyéb kiegészítők rozsdamentes acélból készülnek. Kültéri elhelyezés esetén az inox anyag meggátolja a rozsdásodást, így hosszú ideig gyönyörködhet majd új üvegkorlátjában.

Oszlopos üvegkorlátok

További képek eddigi munkáinkból megtekinthetőek a galériánkban >>

Miért érdemes minket választania?

Cégünk 25 év garanciát vállal az általunk készített és felszerelt üvegkorlátokra, így Ön biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb minőséget kapja a pénzéért. Felkészült szakembereink több éves tapasztalatot tudhatnak maguk mögött, a felhasznált anyagokat pedig gondosan megválogatjuk a kifogástalan színvonal érdekében.

Varázsolja egyedivé otthonát egy tartós és gyönyörű üvegkorláttal! Keressen minket bizalommal!

Árajánlat kérése

Kérjük, tüntesse fel ajánlatkéréskor, hogy hány folyóméter korlátot kellene beépíteni, és melyik városban/faluban lenne a munkavégzés, így pontosabb, egyedi ajánlatot tudunk készíteni.

Kérjük, lépcső terveket ne mellékeljen, mert nem kivehető, hogy hány folyóméter korlátot kell beépíteni. Köszönjük!

Kérdése van? Hívjon bátran!

Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás