Üvegajtók, üveg beltéri ajtók

Esztétikus és tartós üvegajtók

Az üvegből készült ajtók számos esetben bizonyulnak tökéletes választásnak. Egy sötétebb helyiséget fénnyel töltenek meg, irodákban, intézményekben modern hangulatot teremtenek, emellett tágasabb térélményt kínálnak, mint a fából készült társaik.

Megrendelőink gyakran választják ezeket a termékeket vizesblokkokba is, hiszen tökéletesen ellenállnak a nedvességnek és a magas páratartalomnak.

Letisztult megjelenésüknek köszönhetően nem lógnak ki semmilyen enteriőrből, így mind hagyományos, mind kortárs építészeti megoldások között remekül mutatnak. Weboldalunkon többet is megtudhat az általunk készített, első osztályú üvegajtókról, árajánlatot pedig elérhetőségeinken kérhet!

Segítünk megtalálni a legjobb üvegajtót

Ahány otthon, annyi féle igény. Cégünknél arra törekszünk, hogy Ön olyan üvegajtóval gazdagodjon, amit évek múlva is örömmel használ. Éppen ezért segítünk a döntésben: bemutatjuk az egyes típusokat, a helyszíni felmérés során pedig tanácsokkal látjuk el az ideális megoldások kapcsán. Ismerje meg az üvegajtók típusait, melyeket kül- és beltérre egyaránt kérhet!

Savmart üvegajtó

A savmarásnak köszönhetően az üveg matt hatást kap, azaz kevésbé lesz átlátszó. Ideális választás wellnessbe, fürdőszobába vagy medencéhez. Az eljárás akár homokfúvással is kombinálható, aminek köszönhetően egyedi megjelenés kölcsönözhető az üvegajtónak.

Homokfúvott üvegajtó

A savmaráshoz hasonló eljárás, ami szintén mattabb végeredményhez vezet. A technika számos lehetőséget hord magában: akár feliratot, logót vagy mintát is kaphat az üvegajtó. Éppen ezért cégeknek, wellnessközpontoknak is bátran ajánljuk.

Keretnélküli üvegajtó

Igazán modern, letisztult formavilág, ami szinte észrevehetetlenül simul bele a környezetbe. A keret nélküli változatok csak minimális fényt fognak le, így kisebb helyiségekbe vagy folyosókra is jó döntésnek bizonyulnak. Stílusos megjelenésükkel ugyanakkor bárhol megállják a helyüket.

Tokra szerelt üvegajtó

Kimagasló szigetelőképesség jellemzi ezeket a modelleket, melyek irodákba, lakásokba és intézményekbe egyaránt tökéletesen illenek. Mind a hangot, mind a levegőt igen hatékonyan tartják odakinn, miközben a rozsdamentes acél keret rendkívüli eleganciát biztosít.

Üveg tolóajtó

A tolóajtó nyújtotta kényelemről és praktikumról akkor sem kell lemondania, ha a nyílászáró üvegből készül. Számos megoldás közül választhat a kétszárnyútól a falban futó típuson át egészen az automata sínes verzióig. Helytakarékossági szempontból talán a legjobb döntés, hiszen a tolóajtók nem foglalnak teret a helyiségből. Irodákba és magánlakásokba egyaránt javasoljuk.

Szakértelem és megbízhatóság

Cégünk mögött hosszú évek tapasztalata áll üvegajtók gyártása kapcsán. Biztosak vegyünk benne, hogy az – ingyenes – helyszíni felmérés után az Ön számára is megtaláljuk az ideális megoldást. Ismerkedjen meg velünk, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal bővebben is!

Tágas terek otthon és az irodában egyedi üvegajtókkal

A térelválasztás kulcsfontosságú minden lakás, családi ház vagy iroda esetében, hiszen alapvetően meghatározza a térélményt. Ha rosszul döntünk, szűknek, levegőtlennek fogjuk érezni otthonunkat és munkahelyünket, ami közérzetünkre is kihat. A korszerű belsőépítészeti trendek pontosan ismerik ezt a problémát, ezért a szakemberek egyre gyakrabban javasolják az üveg beltéri ajtókat a megrendelőknek. Az áttetsző anyagból készült ajtókkal könnyedén egységes tereket alakíthatunk ki, ugyanakkor a privát szféra sem sérül. Ismerje meg cégünk ajánlatát, és tudjon meg többet az üvegajtók előnyeiről!

Legyen fény!

Egy sötét helyiség igencsak nyomasztólag hathat, miközben a fényben fürdő tér kellemes benyomást kelt. Talán nem kell hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy otthonunkban világos szobákban teljenek a mindennapok, az irodában pedig egy-egy üzleti tárgyalás sikere is múlhat azon, milyen miliő fogadja a partnereket. Az üveg beltéri ajtók optikailag is növelik a teret, emellett egyáltalán nem állják útját a természetesen beáramló napfénynek. Mindez nemcsak a közérzetünk szempontjából fontos, de alacsonyabb áramfogyasztáshoz és kisebb villanyszámlához is vezet. Az üvegajtók remek ár-érték arányt képviselnek, segítségükkel pedig havi kiadásait is lefaraghatja.

Üvegajtók mindenhova, bármilyen kivitelben

Az üvegajtók terén ugyanolyan változatos megoldások közül választhat, mint a hagyományos, fából készült nyílászárók esetén. Az oldalra nyíló kivitel mellett üveg tolóajtót is rendelhet, ami remek választás például terasz vagy erkély esetében. Sőt, kisebb lakásokban akár az üveg beltéri ajtók esetében is választhatja ezt a kivitelt, ha helytakarékos megoldást szeretne. Cégünk számára nem jelent akadályt az egyedi méretezés, és akkor is számíthat ránk, ha különleges mintát vagy feliratot képzelt ez az üvegajtóra. Utóbbi elsősorban cégek esetében fontos, hiszen egy savmart, logóval vagy szlogennel díszített ajtó sokat dob a vállalat imidzsén. Termékeinket víztiszta és matt változatban is kérheti, így biztosan az Ön elképzeléseinek megfelelő darabbal bővül majd otthona, üzlethelyisége, irodája.

Biztonság mindenekelőtt

Mindegy, hogy üveg tolóajtót vagy más kivitelt választ, a biztonság elsődleges prioritás a kialakítás során. Minden termékünk edzett üvegből készül, amivel elkerülhetők a törésből eredő balesetek. Ez a technika a biztonság mellett kiemelkedő tartósságot is biztosít az ajtóknak. Az üvegajtók gyermekes otthonokba is jó döntésnek bizonyulnak, hiszen használatuk egyszerű, mozgatásuk nem igényel nagy erőfeszítést.

Árajánlat kérése

Kérjük, tüntesse fel ajánlatkéréskor, hogy hány folyóméter korlátot kellene beépíteni, és melyik városban/faluban lenne a munkavégzés, így pontosabb, egyedi ajánlatot tudunk készíteni.

Kérjük, lépcső terveket ne mellékeljen, mert nem kivehető, hogy hány folyóméter korlátot kell beépíteni. Köszönjük!

Kérdése van? Hívjon bátran!

Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás