Pálcás korlátok

rozsdamentes pálcás korlát

Rozsdamentes pálcás fémkorlát gyártás

A pálcás korlátok a legnépszerűbb termékeink közé tartoznak. Sikerük titka a megfizethető ár mellett az egyszerű, minimalista stílus. Bármilyen meglévő belsőépítészeti dizájnba remekül beilleszthetők. Tökéletesen harmonizálnak új építésű, modern, valamint hagyományos, klasszikusabb megoldásokkal is.

Megtervezzük, elkészítjük!

A tervezés során számos lehetőség közül választhat: a csőszerkezet akár zártszelvényre is cserélhető igény szerint, a pálcák elrendezése pedig vízszintes és függőleges elosztású is lehet. A rögzítés történhet oldalról és felülről is, sőt, akár burkolat alá is elhelyezhető. A rejtett fixálás esztétikai szempontból is remek választás.

Lépcsőkorlátnál a praktikus oldalsó rögzítést javasoljuk, így nem csökken tovább a jellemzően amúgy is szűkös lépcsőházi tér. A kapaszkodók akár fából is készülhetnek, ami további eleganciát kölcsönöz a korlátnak. 

Pálcás fémkorlátok

További képek eddigi munkáinkból megtekinthetőek a galériánkban >>

Rozsdamentes acél pálcás korlátok igény szerint

Szeretné feldobni otthonát egy minőségi rozsdamentes pálcás korláttal? Kérje ajánlatunkat, és segítünk!

Rozsdamentes termékeink bel- és kültéren egyaránt felszerelhetők. Pálcás korlátaink ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így teraszokon, erkélyeken is hosszú ideig megőrzik eredeti szépségüket. Korlátaink megfelelnek korunk biztonsági előírásainak is!

Árajánlat kérése

Kérjük, tüntesse fel ajánlatkéréskor, hogy hány folyóméter korlátot kellene beépíteni, és melyik városban/faluban lenne a munkavégzés, így pontosabb, egyedi ajánlatot tudunk készíteni.

Kérjük, lépcső terveket ne mellékeljen, mert nem kivehető, hogy hány folyóméter korlátot kell beépíteni. Köszönjük!

Kérdése van? Hívjon bátran!

Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás
Húzza ide a fájlt vagy Tallózás