BLOG

Rozsdamentes korlátok nem csak magáncélokra

A rozsdamentes korlátok amellett, hogy jó választásnak bizonyulnak beltéri és kültéri díszelemként, sokoldalú felhasználhatóságot is szavatolnak. Szívesen alkalmazzuk őket az otthonunkban és a víkendházunkban, de jó, ha tudjuk, egyéb területeken is gond nélkül megállják a helyüket.

Óvodák, iskolák: A lépcsők és különböző feljárók mellett elhelyezve a rozsdamentes korlátok biztonságot nyújtó kapaszkodóként funkcionálhatnak. Miközben a gyerekek a fokokat róják fel és alá, megtámaszkodhatnak, ha elveszítik az egyensúlyukat, vagy éppen megpihennének.

Idősotthonok, kórházak: Ahogyan az óvodák és az iskolák esetében, úgy az idősotthonokban és a kórházakban is hozzájárulhatnak a korlátok az ott tartózkodók biztonságához. A lépcsők vonalában elhelyezve például megkönnyíthetik az egyik emeletről a másikra történő közlekedést. A rehabilitációs vagy pihenési célzattal működtetett medencék mellett elhelyezve pedig szintén praktikusak lehetnek: bármikor rájuk lehet támaszkodni, így az apróbb balesetek elkerülhetők.

Hivatalok, hatósági intézmények: A rozsdamentes korlátok mind szeparációs, mind pedig iránymutatási célzattal használhatók az állami kezelésű intézményekben. Segítségükkel jól elkülöníthetők például a várakozásra és/vagy ügyintézésre szolgáló terek. A sorban állás folyamatát szintén megkönnyítik, sőt fel is gyorsíthatják.

Válaszd a rozsdamentes korlátokat, mert:

  • tartós anyagból készülnek
  • biztonságossá teszik a tereket
  • kültéren és beltéren is alkalmazhatók
  • üveggel és fával is kombinálhatóak
  • felülről, homlokrészre és a falba is rögzíthetők
  • kinézetük pedig szemet gyönyörködtető

Akár a klasszikus rozsdamentes korlátok iránt érdeklődik, akár az üvegkorlátok mellett döntene, keresse szakembereinket, akik szívesen segítenek a megfelelő modellek kiválasztásában!