Az üvegkorlát mindenhol megállja a helyét

Sajnos a mai napig tartja magát a tévhit, hogy az üvegkorlátok kizárólag modern épületekben mutatnak jól. A valóság nem is állhatna ettől távolabb! Ezek a korszerű belsőépítészeti elemek – ahogy referenciáink is mutatják – bármilyen enteriőrben remekül mutatnak. Blogbejegyzésünkből megtudhatod, melyik stílusnál mire kell figyelni, hogy az üvegkorlát valóban a lakás dísze legyen.

Az üvegkorlát mindenhol megállja a helyét

Városi, polgári lakások

A klasszikus stílust képviselő épületeknél különösen fontos, hogy a korláttal ne törjük meg a harmóniát. Szerencsére az üvegből készült modellek finoman beleolvadnak környezetükbe, így nem sérül az összkép. Jó választás lehet a pontmegfogásos technológia, hiszen ezzel az eljárással a rögzítőelemek lényegében láthatatlanok. Természetesen más megoldást is választhatunk a polgári lakáshoz, hiszen a rozsdamentesacél-váz számos díszítési lehetőséget kínál.

üvegkorlát bárhol

Modern stílus

Talán ebben az esetben van a legkönnyebb dolgunk, hiszen az üvegkorlátok korszerű és letisztult dizájnt képviselnek. A napjainkban divatos egyszerű vonalvezetésű építészeti megoldásokhoz remek kiegészítő egy rozsdamentes acélból készült, hűvösen elegáns korlát. Mind a belső terekben, mind a teraszon, erkélyen tökéletes összhangot képeznek a meglévő elemekkel, berendezési tárgyakkal.

üvegkorlát bárhol

Hagyományos falusi családi házak

Az üvegkorlátok nemcsak a nagyvárosi környezetben számítanak mutatós kiegészítőnek, hanem a vidéki miliőben is. Az ún. kockaházak egyszerűségüknek köszönhetően remekül díszíthetők, egy rozsdamentes üvegkorlát pedig izgalmas és egyedi kiegészítője lehet az épületnek. Az oszlopos rögzítés a hagyományos kerítések stílusát idézi, így harmonikus összképet nyújt a falusi környezettel.


A felsoroltak csak a legnépszerűbb típusokat tartalmazzák. Az üvegkorlátok ideálisak loft irodákba, régi és új építésű társasházakba, de akár üzemek és gyárak esetében is egyediséget kölcsönöznek az épületnek. Ha pedig bizonytalan vagy, hogy milyen üvegkorláttal díszítsd otthonod, vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal!INOXHUN ROZSDAMENTES KORLÁTOK