Oszlopos üvegkorlátok

Bátran kijelenthetjük, hogy az oszlopos üvegkorlátoknak a biztonsági funkciókon túl meghatározó szerepük van a téralkotásban is. Akár beltérre, akár kültérre választod őket, mindenütt elegáns megoldásokkal találkozhatsz: világos hatást keltenek, növelik a térérzetet, ezen felül pedig kezeskednek a szabad kilátásért is. Olvass róluk bővebben aktuális blogbejegyzésünkben, és tudd meg, hogy eleget tesznek-e az elvárásaidnak!

Oszlopos üvegkorlátok

Ha az elegáns oszlopos modellek mellett döntesz, a pénztárcád sem sínyli majd meg a választásodat. Kedvező ár-érték arányban hozzájuk juthatsz, ennek ellenére tartós kivitelezésre számíthatsz (az oszlopok deformációjának esélye minimális). Csőből, zárszelvényből, illetve rozsdamentes acélból is könnyűszerrel előállíthatók. Nemcsak mindennapi, hanem erős terhelésnek is kitehetők: ütődések, karcolások, jég okozta sérülések, stb. Az oszlopos üvegkorlátok kapaszkodó nélkül és kapaszkodóval (fém vagy fa) együtt egyaránt legyárthatók.

oszlopos üvegkorlát előnyei

Sokrétű felhasználás

Figyelembe véve a megrendelői igényeket, mind lakossági, mind vállalati célokra tervezünk és kivitelezünk oszlopos üvegkorlátokat. Ízléses modelljeink nemcsak családi házakat és kisebb lakásokat, garzonokat tehetnek komfortosabbá, hanem irodákat, üzleteket, sőt szállodai helyiségeket is. Jól mutatnak többek között lépcsőfeljárók mellett, körfolyosók kiegészítőjeként, illetve teraszok alkotóelemeként, de egyéb pihenőhelyek szeparálására is legalább annyira használhatók.

az oszlopos üvegkorlátok előnyei

Számoljunk!

Az üvegkorlátoknál hozzávetőlegesen előre meghatározható az oszlopok szükséges magassága és a köztük lévő távolság is. Általánosságban elmondható, hogy kiterjedésüknek el kell érnie a minimum 1 métert (aljzattól egészen a kapaszkodóig), a térköz pedig 50 cm-től akár 1,6 m-ig is terjedhet. Az oszlopok közti távolságot befolyásolhatja, hogy milyen vastag biztonsági üveg kerül beépítésre, továbbá az is, hogyan rögzítjük azt az oszlopokhoz. A számok csupán irányadók: a biztonsági előírások könnyedén ötvözhetők a megrendelői kívánalmakkal.INOXHUN ROZSDAMENTES KORLÁTOK