Épített üveg zuhanykabinok

Egyedi megoldások

Amikor fürdőszoba-felújításra kerül a sor, érdemes minőségi anyagokat és termékeket választani, hiszen a döntés hosszú távra szól. Bár a nagyáruházak diszkontárú zuhanykabinjai első ránézésre vonzóak lehetnek, az idő ellenük dolgozik. Megjelenhet a rozsda, a penész, a zsanérok kilazulhatnak, a kabin pedig mind használati, mind esztétikai értékéből sokat veszít. Az általunk készített rozsdamentes acél zuhanykabinok ezzel szemben maximálisan ellenállnak a nedves, párás környezetnek és az intenzív használatnak is, így biztos lehet benne, hogy évekig, évtizedekig szolgálják majd az Ön és családja kényelmét. Tudjon meg többet kabinjainkról, olvasson tovább!

Zuhanykabinok rozsdamentes acéllal

Nálunk nem kell sablonötletekkel beérnie: zuhanykabinjainkat akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek, hogy biztosan a fürdőszobájához leginkább illő végeredmény szülessen. Akár kisebb, akár nagyobb helyiségről van szó, szakembereink megtalálják azt a megoldást, ami harmonikus és praktikus kialakítást eredményez. Ami pedig a stílust illeti, ha minket választ, olyan zuhanykabin kerül a fürdőszobába, amire öröm ránézni. Egy különleges minta, néhány egyedi megoldás, és a kabin akár belsőépítészeti elemmé is válhat. A rozsdamentes acél önmagában is igen mutatós, hiszen letisztult és modern megjelenésű. Megmunkálása pedig számos formát és elrendezést tesz lehetővé, így csakis az Ön fantáziáján múlik, milyen zuhanykabinnal bővül a lakás. A kabinokhoz edzett üveget használunk, ami maximális biztonságot garantál, amellett hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét.

Kész termékek gyors szállítással

Amennyiben az egyedi gyártás helyett más megoldást keres, nálunk előre gyártott, kész zuhanykabinok közül is válogathat. Ezek előnye, hogy az elkészülésükre nem kell várni, így rövid határidőn belül hozzájuthat a kívánat kabinhoz. Természetesen az előre gyártott termékek esetében is változatos stílust és méreteket kínálunk. Böngéssze végig kifogástalan minőséget képviselő zuhanykabinjainkat, és tegye még szebbé fürdőszobáját!

Bízza ránk a beszerelést is!

Akár egyedi, akár előre gyártott zuhanykabinban gondolkodik, felkészült munkatársaink vállalják a beszerelési munkálatokat. Önnek nem kell külön szakembert keresnie, mi minden terhet leveszünk a válláról. A szerelési munkák kapcsán igyekszünk a lehető legrövidebb határidővel és lehetőség szerint a legtisztábban dolgozni, hogy Ön minél előbb birtokba vehesse új zuhanykabinját. Ha ránk bízza a beépítést, biztos lehet benne, hogy a végeredmény olyan lesz, amilyet Ön megálmodott!

Ingyenes helyszíni felmérés

Építkezik vagy felújít, és még nem tudja, hogyan fest majd a fürdő? Hívjon minket még ma, és kollégáink egy előzetes árajánlat után ingyenes helyszíni felmérés alkalmával segítenek meghozni a legjobb döntést. A lehetőség az ország bármely pontján áll, így akkor sem kell lemondania első osztályú zuhanykabinjainkról, ha nem a fővárosban él.


Garantáljuk a kifogástalan minőséget

Cégünk tapasztalt szakemberekkel és gyors kivitelezéssel várja megrendelését. Segítünk kiválasztani az Ön otthonához legjobban illő üvegkorlátot és kapaszkodót, ingyenes helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére az egész ország területén. Sőt, akár e-mailben is elküldheti nekünk elképzeléseit, és mi 24 órán belül jelentkezünk egy előzetes árajánlattal. Kizárólag első osztályú munkákat adunk ki a kezeink közül, melyekre 25 év garanciát is vállalunk.


Célunk a biztonság és az Ön igényeinek kiszolgálása! Keressen minket bizalommal!


INOXHUN ROZSDAMENTES KORLÁTOK