Lapmegfogásos rozsdamentes korlátok

Lapmegfogásos korlátok

A lapmegfogásos technika jelenleg nem igazán elterjedt Magyarországon. Ennek oka talán az, hogy ez a legnehezebben kivitelezhető típus, ezért igen kevés szakember rendelkezik a szükséges tudással. A tökéletes összhatás elérése érdekében nagyfokú precizitásra van szükség, hiszen minden milliméter számít!

Munkatársaink többéves tapasztalattal rendelkeznek, bátran ránk bízhatja lapmegfogásos korlátja építését!

A lapmegfogásos üvegkorlát ugyanolyan csodálatos panorámát biztosít, mint a pontmegfogásos technológiával készült modellek. Remek választás terasz korlátnak, hiszen esztétikus megjelenése mellett semmit sem takar a kilátásból. A tartóoszlopok a járószinttől mindössze 50 cm magasságig érnek fel, így egy majdnem teljesen egybefüggő üvegfelületet kapunk.


Az üveglapok rögzítése történhet oldalról és felülről is. Oldalsó rögzítés esetében célszerű az oszlopokat (vagy legalább a szigetelés áthidalásához szükséges eltartó szerkezetet) a ház szigetelése előtt kell elhelyezni.


Válassza stílusos és egyedi lapmegfogásos technikával készült üvegkorlátainkat! Keressen minket elérhetőségeinken!

Otthonra és irodákba

A lapmegfogásos üvegkorlát igazi luxus-benyomást kelt, éppen ezért a családi házakon és lakásokon kívül exkluzív megjelenésre vágyó irodaházakba is kifejezetten ajánljuk. Ügyfeleit, vendégeit lenyűgözheti a pompás kilátással, amit egy ízléses korlát mögül csodálhatnak meg. Beltéren elhelyezve visszafogottan, mégis elegánsan illeszkednek bármilyen miliőbe, így akár modern stílushoz is tökéletesen passzolnak. Egy lapmegfogásos üvegkorlát korlátlan lehetőségeket kínál Önnek és vállalkozásának is.


Válassza stílusos és egyedi lapmegfogásos technikával készült üvegkorlátainkat! Keressen minket elérhetőségeinken!


Korábbi munkáink önmagukért beszélnek. Tekintse meg őket galériánkban:


Miért érdemes minket választania?

Családi vállalkozásunk alapelve, hogy kizárólag minőségi üvegkorlátokat adunk ki a kezünkből. Olyanokat, amiket mi is szívesen látnánk otthonunkban. Ezért mindig odafigyelünk ügyfeleink egyedi igényeire, az adott környezetben rejlő lehetőségekre és a kifogástalan munkavégzésre. Megbízható szakemberekkel dolgozunk, éppen ezért merünk 25 év garanciát vállalni üvegkorlátjainkra!


További üvegkorlátok

INOXHUN ROZSDAMENTES KORLÁTOK