oszlopos üvegkorlát

Üvegkorlát termékeink

Egy új, korszerű üvegkorlát hamar a család kedvence lesz. Esztétikus megjelenésükkel, visszafogott eleganciájukkal ezek a termékek bármilyen miliőben remekül mutatnak - nem véletlenül nő a népszerűségük évről évre

Milyen üvegkorlátot érdemes választani?

Számos üvegkorlát típus közül választhat otthonába, a lehetőségeknek szinte csak a képzelet szabhat határt. Ugyanakkor nem árt tisztában lenni azzal, hogy melyik kialakításnak mik is pontosan az előnyei!

Pontmegfogásos üvegkorlátok

Üvegkorlátok - pontmegfogásos Válassza a pontmegfogásos üvegkorlátot, ha Önnek a letisztultság a legfontosabb! Ezeknél a típusoknál csak az üveg látszik, a tartószerkezet teljesen rejtve marad, így összefüggő és csodás üvegfelülettel kápráztathatja el vendégeit, látogatóit. Stílusos megjelenésüknek köszönhetően nemcsak magánlakásokba, hanem pl. irodákba, közintézményekbe, hivatalokba is ajánljuk. Egy minőségi pontmegfogásos üvegkorlát eleganciát sugároz ügyfeleinek, vásárlóinak. A telepítésük különös odafigyelést és szakértelmet kíván, felkészült munkatársaink azonban hosszú évek tapasztalatával a hátuk mögött építik az Ön új üvegkorlátját, így a minőségre biztosan nem lehet majd panasz.

Oszlopos üvegkorlátok

Üvegkorlátok - oszlopos Megőriznél otthona lenyűgöző panorámáját, ugyanakkor gyermekei és vendégei biztonságát is szeretné biztosítani az erkélyen, teraszon. Ez esetben érdemes az oszlopos üvegkorlátok mellett letennie voksát! Ezek a modellek minimális mértékben takarják csak el a kilátást, így terasz korlátként kiválóan alkalmazhatók. Természetesen más megoldások is szóba jöhetnek: térelválasztóként vagy lépcsőkorlátként is igen gyakran rendelik tőlünk ügyfeleink. Szeretne Ön is oszlopos üvegkorlátot otthonába? Vegye fel velünk a kapcsolatot, készséges munkatársaink segítenek a döntésben!

Lapmegfogásos korlátok

Üvegkorlátok - lapmegfogásos Hasonlóan a pontmegfogásos üvegkorláthoz, a lapmegfogásos technológia is tökéletes panorámát és diszkrét megjelenést garantál. Hazánkban a kivitelezés nehézsége miatt kevésbé elterjedt, szakembereink azonban maximális precizitással végzik munkájukat, így a végeredmény minden esetben kifogástalan. Mindegy, hogy irodába vagy otthonába, kül- vagy beltérre szeretné a lapmegfogásos üvegkorlátot, biztos lehet benne, hogy igazán egyedi, ritkaságszámba menő elemmel bővül ingatlanja. Cégünk szavatolja a hibátlan végeredményt, az általunk készített üvegkorlátra akár 25 év garanciát is vállalunk.

Cégünk 25 év garanciát vállal az általunk készített és felszerelt üvegkorlátokra, így Ön biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb minőséget kapja a pénzéért. Felkészült szakembereink több éves tapasztalatot tudhatnak maguk mögött, a felhasznált anyagokat pedig gondosan megválogatjuk a kifogástalan színvonal érdekében.


Varázsolja egyedivé otthonát egy tartós és gyönyörű üvegkorláttal! Keressen minket bizalommal!

INOXHUN ROZSDAMENTES KORLÁTOK