Épített üveg zuhanykabinok

Esztétikus és tartós üvegajtók

Az üvegből készült ajtók számos esetben bizonyulnak tökéletes választásnak. Egy sötétebb helyiséget fénnyel töltenek meg, irodákban, intézményekben modern hangulatot teremtenek, emellett tágasabb térélményt kínálnak, mint a fából készült társaik. Megrendelőink gyakran választják ezeket a termékeket vizesblokkokba is, hiszen tökéletesen ellenállnak a nedvességnek és a magas páratartalomnak. Letisztult megjelenésüknek köszönhetően nem lógnak ki semmilyen enteriőrből, így mind hagyományos, mind kortárs építészeti megoldások között remekül mutatnak. Weboldalunkon többet is megtudhat az általunk készített, első osztályú üvegajtókról, árajánlatot pedig elérhetőségeinken kérhet!

Segítünk megtalálni a legjobb üvegajtót

Ahány otthon, annyi féle igény. Cégünknél arra törekszünk, hogy Ön olyan üvegajtóval gazdagodjon, amit évek múlva is örömmel használ. Éppen ezért segítünk a döntésben: bemutatjuk az egyes típusokat, a helyszíni felmérés során pedig tanácsokkal látjuk el az ideális megoldások kapcsán. Ismerje meg az üvegajtók típusait, melyeket kül- és beltérre egyaránt kérhet!

Savmart üvegajtó

A savmarásnak köszönhetően az üveg matt hatást kap, azaz kevésbé lesz átlátszó. Ideális választás wellnessbe, fürdőszobába vagy medencéhez. Az eljárás akár homokfúvással is kombinálható, aminek köszönhetően egyedi megjelenés kölcsönözhető az üvegajtónak.

Homokfúvott üvegajtó

A savmaráshoz hasonló eljárás, ami szintén mattabb végeredményhez vezet. A technika számos lehetőséget hord magában: akár feliratot, logót vagy mintát is kaphat az üvegajtó. Éppen ezért cégeknek, wellnessközpontoknak is bátran ajánljuk.

Keretnélküli üvegajtó

Igazán modern, letisztult formavilág, ami szinte észrevehetetlenül simul bele a környezetbe. A keret nélküli változatok csak minimális fényt fognak le, így kisebb helyiségekbe vagy folyosókra is jó döntésnek bizonyulnak. Stílusos megjelenésükkel ugyanakkor bárhol megállják a helyüket.

Tokra szerelt üvegajtó

Kimagasló szigetelőképesség jellemzi ezeket a modelleket, melyek irodákba, lakásokba és intézményekbe egyaránt tökéletesen illenek. Mind a hangot, mind a levegőt igen hatékonyan tartják odakinn, miközben a rozsdamentes acél keret rendkívüli eleganciát biztosít.

Üveg tolóajtó

A tolóajtó nyújtotta kényelemről és praktikumról akkor sem kell lemondania, ha a nyílászáró üvegből készül. Számos megoldás közül választhat a kétszárnyútól a falban futó típuson át egészen az automata sínes verzióig. Helytakarékossági szempontból talán a legjobb döntés, hiszen a tolóajtók nem foglalnak teret a helyiségből. Irodákba és magánlakásokba egyaránt javasoljuk.

Szakértelem és megbízhatóság

Cégünk mögött hosszú évek tapasztalata áll üvegajtók gyártása kapcsán. Biztosak vegyünk benne, hogy az – ingyenes – helyszíni felmérés után az Ön számára is megtaláljuk az ideális megoldást. Ismerkedjen meg velünk, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal bővebben is.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha egyedi és első osztályú üvegajtóval tenné szebbé és kényelmesebbé otthonát, irodáját!


INOXHUN ROZSDAMENTES KORLÁTOK