Egyedi zuhanyfalak, üvegajtók, kádparavánok

A fürdőszoba nemcsak a reggeli készülődés színtere, hanem az esti ejtőzéseké is. Fontos úgy kialakítanunk, hogy a család minden tagjának teljes komfortot biztosítson, nem utolsósorban esztétikailag is megállja a helyét, illeszkedjen az enteriőrhöz. Az általunk kínált zuhanykabinok, zuhanyfalak, zuhanyajtók és kádparavánok éppen erre nyújtanak megoldást. Termékeink könnyűszerrel igazíthatók mindenféle vásárlói elképzeléshez és építészeti stílushoz.

Időtállóság és esztétikum 25 év garanciával

Az egyedi méretben legyártható modellek többféle színben (átlátszó, tejfehér, színes) és mintával kérhetők. A szélesség, a magasság, továbbá a beépítési oldal (balos vagy jobbos) szintén megválasztható. Eltolható, nyíló, vagy görgőkön, duplagörgőkön mozgatató szabványokkal is rendelkezésre állunk.


Termékeink edzett üvegből készülnek, így használatuk 100%-ban biztonságos mind a gyermekek, mind a felnőttek számára. Széles választékunkban kerettel és anélkül is beépíthető modellek egyaránt elérhetők. A zuhany üvegajtók és üveg zuhanyfalak magas fokú vízzárást biztosítanak, és számos kiegészítővel felszerelhetők: fogantyúk, zsanérok, ajtózárak (pl. mágneses), vízvetők, stb.

Ha zuhany üvegajtó vagy üveg zuhanyfal beépítését tervezi, akkor érdemes közelebbről megismernie kedvező ár-érték arányú termékeinket. Tervezés-kivitelezés szolgáltatásunkat az ország teljes területén igénybe veheti. Azoknak, akik minket választanak, díjmentes helyszíni felmérést biztosítunk.


Harmóniára törekszik a fürdőszobában? Segítünk a megteremtésében – lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségünkön!

Egyedi megoldások

INOXHUN ROZSDAMENTES KORLÁTOK