Tágas terek otthon és az irodában egyedi üvegajtókkal

A térelválasztás kulcsfontosságú minden lakás, családi ház vagy iroda esetében, hiszen alapvetően meghatározza a térélményt. Ha rosszul döntünk, szűknek, levegőtlennek fogjuk érezni otthonunkat és munkahelyünket, ami közérzetünkre is kihat. A korszerű belsőépítészeti trendek pontosan ismerik ezt a problémát, ezért a szakemberek egyre gyakrabban javasolják az üveg beltéri ajtókat a megrendelőknek. Az áttetsző anyagból készült ajtókkal könnyedén egységes tereket alakíthatunk ki, ugyanakkor a privátszféra sem sérül. Ismerje meg cégünk ajánlatát, és tudjon meg többet az üvegajtók előnyeiről!

Legyen fény!

Egy sötét helyiség igencsak nyomasztólag hathat, miközben a fényben fürdő tér kellemes benyomást kelt. Talán nem kell hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy otthonunkban világos szobákban teljenek a mindennapok, az irodában pedig egy-egy üzleti tárgyalás sikere is múlhat azon, milyen miliő fogadja a partnereket. Az üveg beltéri ajtók optikailag is növelik a teret, emellett egyáltalán nem állják útját a természetesen beáramló napfénynek. Mindez nemcsak a közérzetünk szempontjából fontos, de alacsonyabb áramfogyasztáshoz és kisebb villanyszámlához is vezet. Az üvegajtók remek ár-érték arányt képviselnek, segítségükkel pedig havi kiadásait is lefaraghatja.

Üvegajtók mindenhova, bármilyen kivitelben

Az üvegajtók terén ugyanolyan változatos megoldások közül választhat, mint a hagyományos, fából készült nyílászárók esetén. Az oldalra nyíló kivitel mellett üveg tolóajtót is rendelhet, ami remek választás például terasz vagy erkély esetében. Sőt, kisebb lakásokban akár az üveg beltéri ajtók esetében is választhatja ezt a kivitelt, ha helytakarékos megoldást szeretne. Cégünk számára nem jelent akadályt az egyedi méretezés, és akkor is számíthat ránk, ha különleges mintát vagy feliratot képzelt ez az üvegajtóra. Utóbbi elsősorban cégek esetében fontos, hiszen egy savmart, logóval vagy szlogennel díszített ajtó sokat dob a vállalat imidzsén. Termékeinket víztiszta és matt változatban is kérheti, így biztosan az Ön elképzeléseinek megfelelő darabbal bővül majd otthona, üzlethelyisége, irodája.

Biztonság mindenekelőtt

Mindegy, hogy üveg tolóajtót vagy más kivitelt választ, a biztonság elsődleges prioritás a kialakítás során. Minden termékünk edzett üvegből készül, amivel elkerülhetők a törésből eredő balesetek. Ez a technika a biztonság mellett kiemelkedő tartósságot is biztosít az ajtóknak. Az üvegajtók gyermekes otthonokba is jó döntésnek bizonyulnak, hiszen használatuk egyszerű, mozgatásuk nem igényel nagy erőfeszítést.


Kérjen egyedi árajánlatot új üvegajtójára még ma, és vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben további információra van szüksége!


INOXHUN ROZSDAMENTES KORLÁTOK