Rozsdamentes sodrony korlátok

Sodrony korlátok

A rozsdamentes sodrony korlátok modern és letisztult stílust képviselnek. Strapabíró, ellenálló szerkezetük rendkívül könnyű, ezért felszerelésük egyszerűbb, mint más típusoké. Kedvező árfekvésüknek köszönhetően nagyobb terekbe, hosszabb korlátok esetén is ideálisak.


A sodronyos korlátok oszlopai készülhetnek csőből, vagy zártszelvényből. Termékeinknél a minőség a legfontosabb szempont, ezért kizárólag első osztályú feszítőrendszert és sodronyt használunk. A kellemes tapintású anyag nem szálasodik ki, így nem sérti meg az ember kezét. Biztonságos kialakítása miatt gyerekes családok is bátran dönthetnek mellette!


Válassza minőségi sodrony korlátjainkat, keressen minket elérhetőségeinken!


A hosszú élettartamú rozsdamentes korlát terasza, erkélye dísze lehet. Hálós kialakításának köszönhetően nem gátolja a fény beáramlását, így otthona világos marad. A sodrony korlát irodákban, nagyobb üzlethelyiségekben kiváló térelválasztónak, hiszen egyszerű megjelenésével beleolvad környezetükbe.


A sodronnyal készült korlátok fával és egyéb anyagokkal is kiegészíthetők, így a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen. A sodronyokat vízszintes vagy függőleges elrendezéssel és tetszőleges sűrűséggel is választhatja, ízlésének megfelelően.


Tekintse meg korábbi munkáinkat, és kérjen ajánlatot saját sodronykorlátjához még ma!Nézze meg üvegkorlát típusainkat is!

INOXHUN ROZSDAMENTES KORLÁTOK