Pontmegfogásos rozsdamentes korlátok

Pontmegfogásos üvegkorlátok

A pontmegfogásos eljárás a legletisztultabb technika üvegkorlátok rögzítésére, hiszen nem látszik más, csak maga az üveg.

Visszafogott elegancia

A rögzítéshez 50 mm átmérőjű rozsdamentes pontfogókat alkalmazunk, melyek tökéletesen beolvadnak környezetükbe. Esztétikus, igényes megoldás panorámás házak erkélyére, teraszára a kilátás megőrzéséhez. Közterületeken, kilátókban is előszeretettel használt technika, hiszen elegáns megjelenése mellett rendkívül ellenálló is.

Minőségi anyagokból

Az általunk készített pontmegfogásos üvegkorlátok hosszú ideig otthona díszei lesznek. Hogy mi a titkunk? Igazán egyszerű: kizárólag tesztelt, tanúsítvánnyal rendelkező üveget és acélt használunk, a pontmegfogók beépítésénél pedig a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk. Nem sajnáljuk se az időt, se az energiát arra, hogy megrendelőinknek a lehető legtökéletesebb üvegkorlátokat adhassuk át!

Hogy készül a pontmegfogásos üvegkorlát?

A tartószerkezethez használt apró pontmegfogók felhelyezéséhez az üveg megfúrása szükséges. Ezután hőkezelés következik, melynek következtében laminált és edzett üveget kapunk. Ennek vastagsága nem lehet kevesebb 8+8 mm-nél. A végeredmény egy olyan edzett biztonsági üveg, melyet szinte lehetetlen betörni! Ajánljuk ezért gyerekes családoknak, iskoláknak és egyéb közintézményeknek!


Felkeltettük érdeklődését? Keressen minket, kérjen ajánlatot most!


Hova építhető pontmegfogásos üvegkorlát?

Szinte bárhova, ugyanakkor néhány alapvető technikai feltételnek meg kell felelni. A legfontosabb ezek közül, hogy az üvegkorlát telepítéséhez legalább 350 mm tömör betonfelület szükséges. Ennek oka, hogy a pontmegfogóknak 150 mm távolságra kell esniük egymástól, a rögzítési pontoktól pedig 100-100 mm-re lehet a beton széle. Helyszíni felmérés után természetesen ettől eltérő opciókra is tudunk megoldási javaslatot tenni!

Egyszerű karbantartás

Üvegkorlátaink a felszerelés után nem igényelnek külön karbantartást, sőt javítást sem. Tisztításuk ugyanúgy történik, mint bármely más üvegfelületé. Hogy a takarítást még könnyebbé tegyük, a fal és az üveg között minimum 50 mm távolságot hagyunk.


További üvegkorlátok

INOXHUN ROZSDAMENTES KORLÁTOK