portfolio image

Pálcás korlátok

A pálcás korlátok a legnépszerűbb termékeink közé tartoznak. Sikerük titka a megfizethető ár mellett az egyszerű, minimalista stílus. Bármilyen meglévő belsőépítészeti dizájnba remekül beilleszthetők. Tökéletesen harmonizálnak új építésű, modern, valamint hagyományos, klasszikusabb megoldásokkal is.


A tervezés során számos lehetőség közül választhat: a csőszerkezet akár zártszelvényre is cserélhető igény szerint, a pálcák elrendezése pedig vízszintes és függőleges elosztású is lehet. A rögzítés történhet oldalról és felülről is, sőt, akár burkolat alá is elhelyezhető. A rejtett fixálás esztétikai szempontból is remek választás. Lépcsőkorlátnál a praktikus oldalsó rögzítést javasoljuk, így nem csökken tovább a jellemzően amúgy is szűkös lépcsőházi tér. A kapaszkodók akár fából is készülhetnek, ami további eleganciát kölcsönöz a korlátnak.


Szeretné feldobni otthonát egy minőségi rozsdamentes pálcás korláttal?

Keressen minket elérhetőségeinken!


Rozsdamentes termékeink bel- és kültéren egyaránt felszerelhetők. Pálcás korlátaink ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így teraszokon, erkélyeken is hosszú ideig megőrzik eredeti szépségüket. Korlátaink megfelelnek korunk biztonsági előírásainak is!


Tekintse meg rozsdamentes pálcás korlátainkról készült fényképeinket, és kérjen ajánlatot még ma!


Nézze meg üvegkorlát típusainkat is!

INOXHUN ROZSDAMENTES KORLÁTOK