Mini oszlopos üvegkorlátok

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit kell tudni a rozsdamentes üvegkorlátokról? Íme néhány gyakran felmerülő kérdés és a válaszaink - olvassa el, vagy hívjon minket és kérdezzen!Mennyibe kerül egy rozsdamentes korlát?

A végleges árat 3 fontos tényező befolyásolja: a kiválasztott korlát típusa, hogy hány folyóméter korlátot kellene beépíteni, illetve a kivitelezés helyszíne is számít.


Árajánlatot szeretnék. Mit kell tennem?

Weboldalunk kezdőlapján talál egy árajánlatkérő-űrlapot. Kérjük, ezt minél részletesebben töltse ki és küldje el nekünk, hogy munkatársaink a lehető leggyorsabban elkészíthessék Önnek a megbízására szabott árajánlatot!


Először csak érdeklődnék, hogy mennyibe fog kerülni…

Az, hogy online ajánlatot kér tőlünk, még nem jelent semmiféle kötelezettséget, plusz költséget irányunkba. Az árajánlatkérés minden esetben díjtalan.


Telefonon is kérhetek árajánlatot?

Mindenképp azt javasoljuk, hogy azért, hogy minél gyorsabban és pontosabban megkapja a várt árajánlatot, telefonálás vagy e-mail helyett, kapcsolatfelvétel-űrlapunkat töltse ki először. Itt megadhat minden fontos tudnivalót, így biztosan semmi nem marad ki, ami befolyásolhatja a végső árat.


Mennyi idő alatt készül el az árajánlatom?

Terheltségtől és a megrendelés komplexitásától függően, 24-48 órán belül elküldjük Önnek a részletes árajánlatot.


Van olyan fal, amihez nem lehet rozsdamentes korlátot rögzíteni?

Kellő szakértelemmel és megfelelő alkatrészekkel téglához, betonhoz, ytonghoz, fához is lehet rozsdamentes korlátot rögzíteni. Egyetlen fontos kritérium van: csak olyan falra lehet tenni korlátot, aminek szerkezete 100% biztonsággal megtartja azt.


Az oldalon az látszik, hogy sokféle rozsdamentes korláttípussal foglalkoznak. Ezek ténylegesen egytől egyig beépíthetőek?

Igen. Minden általunk forgalmazott és beépített korláttípus stabil, biztonságos és tökéletesen megfelel a jogszabályoknak.


Régi teraszkorlátomat újabbra cserélném. Mit ajánlanak?

Mindegyik korláttípust fel lehet szerelni. Ami általában a legesztétikusabb szokott lenni teraszon, az üvegkorlát egyik típusa.


Korlát helyett csak kapaszkodót szeretnék. Ezzel is foglalkoznak?

Igen. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére akkor is, ha rozsdamentes fogódzkodót szeretne.


Milyen üveget használnak üvegkorlátok készítésénél?

Üvegkorlátjainkhoz biztonságos laminált üveget használunk, ami rendkívül erős, stabil és nem utolsó sorban könnyen tisztán tartható.


Az edzett üveg ugyanaz mint a biztonsági laminált üveg?

Nem. Ameddig az edzett üveg apró darabokra, szilánkokra törik, addig a laminált üveg speciális kialakításának köszönhetően törés esetén sem okoz sérülést, mert csak bepókhálósodik, de nem törik. Ezáltal megtartja az esetleges átesést az üvegen.


Hogy lehet a laminált üveg törésbiztos?

A kétrétegű biztonsági laminált üveg esetleges törés esetén is egyben marad, mert a két üveg közti fólia összetartja a korlátot, így átesni sem lehet az üvegen.


Üvegkorlátok esetén, milyen rögzítési megoldásokat használnak?

Az ügyféligényeket és az adott hely nyújtotta kivitelezési módokat figyelembe véve, megrendelőink választhatnak oszlopos és lapmegfogásos, modern, pontmegfogásos típusok közül.


Medence korlátok gyártásával, beépítésével foglalkoznak?

Igen. Medencéje típusához tökéletesen passzoló, a nedvességnek, párának remekül ellenálló, nem rozsdásodó, mutatós és biztonságos medencekorlátot is rendelhet tőlünk.


Kültéri korlátot mikor érdemes szereltetni?

Nincs tipikus szezonja a korlátszerelésnek, de ha kültéri korlátról van szó, érdemes a munkálatokat lehetőleg száraz, csapadékmentes időben elvégeztetni.


Milyen kötőelemeket használnak?

Ezt az adott rögzítési felület és a korlát típusa határozza meg, de semmiképp sem hétköznapi tipliket, sokkal inkább speciális, strapabíró, minőségi rögzítési elemeket.


Csak Budapestről és környékéről lehet Önöket hívni?

Nem. Cégünk örömmel vállal munkát az ország bármely pontján, így távolabbi, vidéki településekről is kereshet minket bizalommal.


Melyik a legnépszerűbb korláttípus?

Hosszú évek tapasztalatával a hátunk mögött, meggyőződéssel mondhatjuk, hogy Magyarországon a legismertebb és legkeresettebb típusok a pálcás korlátok kiváló ár-érték arányúk és minimalista dizájnjuk miatt.


Minden korláttípus alkalmazható kültéren és beltéren is?

Igen, mindegyik telepíthető kültérre és beltérre is. Mivel rozsdamentes kivitelről beszélünk, ezért az általunk forgalmazott korlátok tökéletesen ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így hosszú élettartamúak akkor is, ha kinti környezetbe kerülnek.


Ha megegyezünk egy árban, az ugye a későbbiekben nem fog változni?

A végleges ajánlatot, amit leadunk a felmérés után azt általában 14 napig tudjuk tartani. Ha már a szerződés hatályba lépett, akkor nem változtatjuk már meg az árakat.


Csak nagyobb kaliberű munkákat vállalnak?

Természetesen nem. Minden megkeresésre igyekszünk igent mondani. Az ügyfélkéréseket a lehető legrugalmasabban kezeljük; nem teszünk különbséget kisebb és nagyobb megrendelések között. Szakértelmünk legjavát nyújtjuk és minden esetben első osztályú alapanyagokkal dolgozunk.


Burkolás előtt vagy után szerelik fel a korlátokat?

Mindkét esetben kivitelezhető. Mindegyiknek van előnye és hátránya.
Burkolás előtti korlát szerelésnek az előnye könnyen lehet ütemezni, hátránya a burkolónak pontosan kell dolgozni.
Burkolás utáni korlát szerelés előnye nincs fuga közvetlen az oszloptalp mellett, hátránya pontosabban kell ütemezni a szerelést.


INOXHUN ROZSDAMENTES KORLÁTOK