Zuhanyzás vagy fürdés? Inkább az előbbi!

Kétségkívül vannak helyzetek, amikor nincs jobb egy kellemesen forró, illatos-habos fürdőnél: egy kemény munkával töltött, kimerítő nap után, vagy a ráérős hétvégéken szívesen töltjük tele a kádat, hogy ellazuljunk egy órára, ám ezekben az esetekben nem a tisztálkodás az alapvető cél. A napi rendszerességű mosakodás ideális formája sokkal inkább a zuhanyzás, mert gyors, felfrissít, és víztakarékos is, ami a környezettudatos fogyasztók szemében abszolút lényeges szempont.


A tusolás másik előnye a kádban ázással szemben, hogy egy épített zuhanyzó kevesebb helyet foglal, mint a kád, így beépítésükkel a kisebb fürdőszobák sem válnak túlzsúfolttá. Igaz, hogy a kádban is van lehetőség zuhanyozni, de ez csak egy nagyobb alapterületű fürdőben kivitelezhető.

Egyedi üveg zuhanykabinok

Noha vállalkozásunkban fix kabinok is elérhetők, mégis egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az egyedi darabok. Ennek oka, hogy a szabadon megválasztható méretek és arányok a speciális igényeket is kiszolgálják, fakadjon az a megrendelő stílusérzékéből vagy a helyiség szokatlan adottságaiból, elrendezéséből. Nem túlzás kijelenteni, hogy aki az épített zuhanyzó mellett dönt, annak a funkcionalitás mellett a dizájn is fontos szempont. Mutatós termékeink rozsdamentes acélból és biztonsági üvegből készülnek, és a minőségi anyagoknak köszönhetően az egyedi zuhanykabinok hosszú éveken át szolgálják ki használóikat. A kabint alkotó edzett üveg lehet sima áttetsző, színes, vagy akár savmart matt is, ez kizárólag a megrendelő egyéni választásától függ.

Épített zuhanykabin elérhető áron

Ha a meglévő tér adottságai nem engedik meg a fix zuhanykabin telepítését, akkor mindenképp érdemes az egyedi igényekhez igazodó épített változat mellett voksolni, mégpedig azért, mert így elkerülhető a helyiség átépítése, bontása. Ha ezt a tényezőt is figyelembe vesszük, akkor az egyedi méretű kabinok sok esetben még olcsóbbak is, mint az egyéb munkálatokat igénylő fix társaik. Tovább mérsékeli az árat, hogy a gyártás mellett a beépítést is vállaljuk.


Rendeljen cégünktől egyedi kialakítású zuhanykabint fürdőszobájába!

Egyedi megoldásokINOXHUN ROZSDAMENTES KORLÁTOK