Rozsdamentes korlát: mutatós kiegészítő bárhol

Szerencsére egyre többen fedezik fel a tartós megoldásokat a belsőépítészetben. Sokan vannak, akik már nem érik be tucatmegoldásokkal, amik alig pár évig tartják meg eredeti szépségüket. Számukra lehet ideális választás a rozsdamentes korlát, ami nemcsak mutatós és divatos, de rendkívül ellenálló is, így akár hosszú évtizedekig ékesíti majd a lakást vagy a teraszt.

Rozsdamentes korlát: mutatós kiegészítő bárhol

Otthonunk dísze

A rozsdamentes korlátok magánszemélyek számára is kifejezetten javasoltak, hiszen ár-érték arányban ezek a típusok szinte verhetetlenek. Biztonságosabbá tehetjük a lépcsőt vagy az erkélyt, miközben a korlátnak köszönhetően otthonunk korszerűbbé is válik. Sőt, akár a bel- vagy kültéri medencéhez is választhatjuk ezt a megoldást, vagy éppen kapaszkodót alakíthatunk ki a lépcső mellett, ha például idős szüleink, nagyszüleink is velünk élnek.

rozsdamentes pálcás korlát

Visszafogott elegancia az irodában

Napjainkban az irodák egyre inkább a letisztult formákat és színeket preferálják, ebbe a miliőbe pedig tökéletesen passzol egy ízléses rozsdamentes korlát. Egy cégnél nem utolsó szempont az sem, hogy a belsőépítészeti elemek reprezentatívak legyenek, hiszen ezek árulkodnak a vállalkozás státuszáról is. Az általunk kínált minimalista termékek jó ízlésről és megbízhatóságról tesznek tanúbizonyságot, így meggyőző erővel hatnak üzleti partnereidre és ügyfeleidre.

elegáns korlát

Jó döntés közüzemeknek

Közintézmények vagy irodaházak esetében a legfontosabb szempont a tartósság, hiszen ezeken a helyeken akár napi száz vagy ezer ember is megfordul, akik mind használják a korlátot. Ilyen igénybevétel esetén különösen strapabíró anyagra van szükség, a rozsdamentes acél pedig maradéktalanul megfelel az elvárásoknak. A lépcsők és teraszok mellett ebben az esetben akár térelválasztóként is alkalmazhatjuk a korlátokat, ezzel kialakítva a különböző funkciót betöltő egységeket.


Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha megbízható és tapasztalt szakembereket keresel a rozsdamentes korlát kivitelezéséhez! Rövid határidőkkel és kalkulálható költségekkel dolgozunk.INOXHUN ROZSDAMENTES KORLÁTOK