BLOG

Rozsdamentes korlát beltérre és kültérre

A gondosan megmunkált, esztétikus megjelenéssel rendelkező rozsdamentes korlát könnyedén ötvözhető a különböző építészeti stílusokkal. Legalább annyira jól mutat minimál, loft vagy éppen art deco lakásokban, mint szecessziós, illetve modern ízlés szerint tervezett intézményekben. Fával és üveggel egyaránt vegyíthető - amit az adott tér jellege, és az ügyfél megkíván. Olvassa el aktuális blogbejegyzésünket, és tudjon meg többet a benne rejlő lehetőségekről!

Ellenálló és még dekoratív is

Ha a rozsdamentes korlátnak csak egyetlen tulajdonságát emelhetnénk ki, azt mondanánk, hogy akár beltéren, akár kültéren használjuk, korrodálódástól semmiképp sem kell tartanunk. Különösebb karbantartást nem igényel még a legzordabb időjárási viszonyok között sem. További előnye, hogy mindenféle biztonsági elvárásnak megfelel, így bátran alkalmazható akkor is, ha kisgyermek vagy házi kedvenc van a családban. Vízszintesen és függőlegesen is futtatható, üvegszíne, forma- és motívumvilága pedig egyedileg megtervezhető (bőséges az elemválaszték). Nem utolsósorban több korláttípus is kedvező árfekvésben kapható.

Rozsdamentes korlátot mindenhova!

Beltéren többnyire lépcsők és feljárók kiegészítőjeként alkalmazható, de nem ritka a fali kapaszkodóként történő használata sem. Segítségével a kisebb helyiségek, a tágasabb terek szeparációja egyszerűen megoldható. Térelválasztóként támogathatja továbbá félemeletek és galériák elkülönítését és lezárását is. A fürdőhelyiségben kapaszkodóként ugyancsak megállja a helyét.

Egy tetszetős rozsdamentes korlát erkélyek és teraszok dísze is lehet, teljes mértékben hozzájárulhat testi épségünk védelméhez. Kültéren előtetők tervezése során szintén felhasználható. Kombinálható fával és üveggel ízlés szerint. Nem utolsósorban medence korlátként is funkcionálhat, de létra, lépcső, asztal és szék éppúgy készíthető belőle.