BLOG

Mi rejlik az üvegkorlátok népszerűsége mögött?

Bár elsőre sokan összerezzenek az üveg szó hallatán, a helyzet az, hogy ma már olyan magas fokú biztonsági követelményeknek is megfelelnek egyes (törhetetlen) üvegtípusok, hogy alapanyagként korlátok készítésénél is felhasználhatóak.

Az üvegkorlátok népszerűsége töretlen, nem véletlenül, hiszen amellett, hogy esztétikailag nagyon jól néznek ki, mindenféle belsőépítészeti stílushoz jól passzolnak. De nemcsak dizájnosak, praktikusak is, hiszen átlátszóságuknak köszönhetően optikailag képesek nagyobbítani a teret, valamint fényáteresztő tulajdonságukról sem feledkezhetünk meg, mert ezzel együtt minden környezetet világosabbá, naposabbá tudnak tenni.

A hosszú élettartam és biztonság pedig csak ráadás, így bizonyosan nem bánjuk meg, ha az üvegkorlátok mellett tesszük le a voksunkat. Modern arculatot, letisztult dizájnt és luxus érzetet kölcsönöznek minden térnek, így csakis jól járhatunk ezekkel.

Időtálló, dekoratív megoldás: az üvegkorlát

Felhasználásuk rendkívül sokrétű. Egyaránt megállják a helyüket belső és külső terekben. Lakó- és irodaházakat éppúgy díszíthetnek, mint erkélyeket, teraszokat, verandákat, így ha ezen a vonalon indulnánk el, nem lehetetlen, hogy végigvigyük az üvegkorlát-koncepciót épületen kívül és belül is.

Mivel ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben, bátran használhatjuk őket a szabadban anélkül, hogy tartanunk kellene a rozsdásodástól és egyéb elszíneződésektől.

Az üvegkorlátok könnyen tisztán tarthatóak. Nincs is másra szükségünk hozzá, mint egy egyszerű üvegtisztító-szerre és egy puha rongyra. Nem tapad meg rajta olyan könnyen a kosz és a por, vagy ha mégis, minimális erőfeszítéssel, néhány egyszerű mozdulattal eltüntethető róla.

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődését, és kedvet kapott az üvegkorlátok használatához, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy átbeszélhessük a részleteket!