BLOG

Fényes és tágas terek

A titok nyitja pedig nem más, mint az üvegajtó. Letisztult, elegáns külsejével minden stílushoz, hagyományos és modern építészethez is jól illik. Használatával egységes teret alakíthatunk ki, a sötétebb helységet pedig – körülményektől függően – fénnyel tölti meg. Fürdőszobában és konyhában is tökéletes választás a savmart, matt hatású típus, mert kevésbé átlátszó, és homokfúvással kombinálva teljesen egyedi megjelenést kaphat. Ez az utóbbi eljárás még mattabb hatást eredményez, és felirattal vagy mintával is díszíthető, ami kifejezetten előnyös lehet például irodai használatra.

A keret nélküli verzió igazi jolly joker, mert tényleg mindenhez passzol, a rozsdamentes acél tokra szerelt típus pedig kiváló szigetelőképességű, és határozott eleganciát sugároz. Kivételesen helytakarékos a tolóajtó, teraszon vagy erkélyen is, amelyből kétszárnyú, falban futó és automata sínes is létezik. Mivel az üvegajtó optikailag növeli, világossá teszi a teret, kevesebb áramot is fogunk fogyasztani.

Egyéni elképzelés – mi megvalósítjuk álmait

Most még izgalmasabb részletek következnek, ugyanis az üvegajtókat egyéni méretezésben készítjük, igény szerint különleges mintával, felirattal vagy logóval. Az edzett üvegből készült termékek kialakítása során elsődleges szempont a biztonság és a kiemelkedő tartósság. Gyermekes otthonokban is előnyös lehet, mert törésálló és egyszerűen mozgatható.

A minőségi üvegkorláthoz hasonlóan minden üvegajtó víztiszta és matt változatban is rendelhető, zárral, kilinccsel, gombbal vagy tolópajzzsal is szerelhető. A döntés előtt érdemes egy kicsit előre gondolkodni, hogy egy vagy kétszárnyú, balra vagy jobbra nyíló, világítóval szerelt, görgős vagy esetleg lengőajtót szeretnénk.

Mi pedig ingyenes helyszíni felmérést is biztosítunk, melynek során a helyszín stílusához és méretéhez igazodó, ideális megoldást Önnel együtt, közösen alakítjuk ki. Az esztétikus üvegajtók beépítésével a végeredmény egy teljesen egyedi, tágas, fényes, biztonságos és egységes hangulatú környezet lesz, amit az örömteli létezés könnyed pillanatai töltenek majd meg tartalommal.