BLOG

Elegáns és tartós védelem

Ha az irodában, lépcsőházban, erkélyen vagy teraszon védőkorlátra van szüksége, van egy megoldás, ami minden tekintetben beváltja majd a hozzá fűzött reményeket. Az üvegkorlát esztétikus és praktikus, és gyerek vagy házi kedvenc mellett is tökéletesen biztonságos védelmet nyújt.

A szinte törhetetlen üveg az erősebb behatásoknak is garantáltan ellenáll, nehezebb rá felmászni, mint egy pálcás korlátra, és a beszorulás veszélyétől vagy a kisállat-balesetektől sem kell tartani. Az üvegkorlát tiszta, minőségi és modern stílust ad. Szinte mindenhez illik, mert átlátszó és savmaratott verzióban is elérhető, ráadásul igény szerint színezhető is, és minta is kérhető rá. Kül-és beltéren egyaránt, irodában vagy otthoni környezetben, köztéren, de térelválasztóként is alkalmazható. Óriási előnye, hogy a kilátást is teljes mértékben megőrízheti vele.

Ha az üvegkorlátot választ, hosszú távra tervezhet, és nem kell többé felújítással vagy javítással foglalkoznia. Ez az univerzális anyag ugyanis jól viseli az időjárási szélsőségeket, és nehezebben karcolódik, mint a hagyományos acél. Ráadásul ragyogó és friss benyomást kelt, és könnyen tisztítható, ami nagy könnyedséget jelent gyerek vagy házikedvenc mellett.

Praktikus tanácsok és egy kis ráadás

Az üvegkorlátot az oszlopok közé szerelt üvegfogóval vagy az oszlopok síkjára szerelt pontfogókkal lehet rögzíteni. A rozsdamentes acélból készült kapaszkodókkal együtt az üvegkorlát elegáns és kifinomult látványt kölcsönöz a térnek. A lapmegfogásos üvegkorlát esetén a tartóoszlopok a járószinttől mindössze néhány tíz centiméter magasságig érnek csak fel, így szinte teljesen egybefüggő üvegfelületet kapunk. A lapokat oldalról és felülről is lehet rögzíteni, az előbbi esetében érdemes őket a ház szigetelése előtt elhelyezni. Ugyanolyan exkluzív benyomást kelt, mint a leginkább letisztult, törhetetlen pontmegfogásos technika, ahol nem látszik más, csak az üveg.

Kiváló szakembereink mindig egyedi igényeidhez mérten, a részleteket figyelembe véve terveznek, korszerű technológiával és nagyfokú precizitással dolgoznak. A sok előnyös tulajdonság mellett a végére hagytuk a ráadást: az általunk készített és felszerelt üvegkorlátra 25 év garanciát vállalunk a hosszú távú és biztonságos védelem érdekében.