BLOG

Egyedi zuhanykabin? Tervezze meg!

Az általunk készített rozsdamentes acél zuhanykabinok ellenállnak a nedves, párás környezetnek, és az intenzív használatnak is.

Ugye Ön is úgy van vele, hogy a felfrissülés és tisztálkodás szentélyével, vagyis a fürdőszoba berendezésével hosszú távra tervez, és ezért fontos, hogy minőségi anyagokat és termékeket válasszon? Az általunk készített rozsdamentes acél zuhanykabinok ellenállnak a nedves, párás környezetnek, és az intenzív használatnak is. Kisebb és nagyobb fürdőkben is felszerelhetőek, mert igény szerint egyedi méretben is elkészítjük.

A rozsdamentes acél letisztult és modern megjelenésű, de egy különleges minta, néhány egyedi megoldás segítségével a kabin igazi ékszere lesz a fürdőszobának. Mivel csak Önön múlik, hogy milyen legyen a forma és az elrendezés, ettől még izgalmasabb a döntés, vagyis a tervezés. Az egyedi modellek többféle színben (átlátszó, tejfehér, színes) és mintával kérhetők, és a beépítési oldalt (balos vagy jobbos) is ti dönthetitek el. A helyszín stílusához és adottságaihoz mérten eltolható, nyíló vagy görgőkön, dupla görgőkön mozgatható verziók közül is választhat.

Együtt megvalósítjuk!

A kabinok edzett vagy laminált üvegből készülnek, ami maximális biztonságot garantál, és hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét. Nem érdemes tovább habozni, mivel rövid határidőre tudjuk vállalni a gyártását. Tervezésben segíteni tudunk így, közösen biztosan megtaláljuk a fürdőszobájához leginkább illő stílust és egyben praktikus megoldást. Munkatársaink a gyártás mellett vállalják a beszerelési munkálatokat is. Természetesen előre gyártott, változatos stílusú és méretű kész zuhanykabinok is rendelkezésre állnak.

Az egész ország területén működünk, velünk tényleg nincsenek határok a legfantáziadúsabb ötletek terén sem. Arra szeretnénk mindenkit biztatni, hogy álmodjon bátran, és ossza meg velünk elképzeléseit, vagy nézzen szét az előre gyártott termékeink között. A zuhanyzás frissítő és örömteli élménye képes akár egy egész napot is bearanyozni. A tervezés annál is inkább megéri az időt és energiát, hiszen utána bármikor élvezheti a kényelmet és harmóniát, amit fürdőszentély nyújt majd Önnek.