BLOG

Egy igazi jolly joker: a pálcás korlát

A letisztult, minimalista stílusú pálcás korlát népszerűségét dekoratív megjelenésén túl annak köszönheti, hogy szinte teljesen belesimul a környezetébe, ezért minden létező stílushoz harmonikusan illeszkedik.

A különböző méretű pálcákat tetszőleges sűrűséggel vízszintesen és függőlegesen is elrendezhetjük. Így az elemek váltakozásával egyedi kombinációkat, de a helyszín design-jához igazított esztétikai hatást hozhatunk létre bel-és kültéren egyaránt.

A rozsdamentes pálcás korlát semleges, ezüstös szürke színével kellemes, otthonos hangulatot teremt, miközben kiemeli az intenzívebb színek szépségét is. Ezért új építésű, modern vagy high-tech, de egyben a hagyományos, klasszikus megoldásoknak is ideális kiegészítője lehet. Elegáns és kortalan megjelenésének köszönhetően egyszerre többféle szürkés árnyalattal, de bármilyen más színnel és formával bátran kombinálhatjuk.

Mivel a semleges színű pálcák között könnyen át lehet látni, a pálcás korlátot szinte észre sem lehet venni, így a bel-vagy kültér design-ja a maga teljességében tud tündökölni.

A pálcás korlátot oldalról és felülről is lehet rögzíteni, és burkolat alá is elhelyezhető, így a rejtett fixálással igazán elegáns esztétikai hatást lehet elérni. Fából készült kapaszkodókkal kiegészítve a fémes, semleges megjelenést könnyed, természetes és otthonos érzettel ruházhatjuk fel.

Ott, ahol a szögletes formák dominálnak, négyszög keresztmetszetű korlátokat érdemes választani, a kör keresztmetszetűekkel pedig (pl. erkélyen vagy teraszon) már önmagában is romantikus, barátságos hangulatot lehet teremteni.

Amennyiben a tartós és biztonságos, univerzális stílusú pálcás korlát telepítését szeretné választani, forduljon hozzánk bizalommal, és kérjen tőlünk egyedi árajánlatot!