BLOG

Az univerzális rozsdamentes korlát

Első ránézésre talán azt gondolhatnánk, hogy a rozsdamentes korlát csak az egyszerű, minimalista stílust képviseli, ami leginkább a modern vagy high-tech design-hoz illik. Ha viszont figyelembe vesszük a rozsdamentes-üveg adta lehetőségeket, könnyen felismerhetjük, hogy ugyanolyan harmonikusan illeszthető a hagyományos, klasszikus megoldásokhoz is.

A pálcás, sodrony és terasz korlátok esetén a a pálcák elrendezése tetszőleges sűrűséggel, vízszintes és függőleges elosztású is lehet. A különböző méretű,  függőleges és vízszintes elemek váltakozásával pedig érdekes, sokszínű látványt teremthetünk. Legyen szó korlátról vagy kapaszkodóról rozsdamentes acélból egyedülálló és szokatlan kompozíciókat hozhatunk létre. 

A lehetőségek tárháza a stílusok terén szinte végtelen, hiszen a rozsdamentes korlát fával, (színezett, matt, víztiszta, mintás) üveggel és egyéb anyagokkal is kiegészíthető. A fa alapanyag sokszínűsége és természetes hatása révén egyedi, teljes mértékben a helyszín stílusához igazított esztétikai hatást hozhatunk létre.

Olyan környezetben, ahol inkább a szögletes formák dominálnak, négyszög keresztmetszetű oszlopokkal és pálcákkal biztosíthatjuk az egységes formatervezés adta exkluzív megjelenést, amelyhez szintén szögletes, fából készült kézcsúsztatót érdemes választanunk. A csiszolt felületű, kör keresztmetszetű korlátok romantikus, barátságos hangulattal gazdagítják az erkélyek vagy teraszok látványvilágát. Ha pedig burkolat alá elhelyezett, rejtett fixálást választunk, rendkívül elegáns megjelenést kölcsönözhetünk a környezetünknek kültéren és beltéren egyaránt.

Amennyiben a tartós és biztonságos, univerzális stílusú rozsdamentes korlát telepítését szeretné választani,  forduljon hozzánk bizalommal, és kérjen tőlünk egyedi árajánlatot!