medence korlát

Medence korlátok & Zuhanykabinok

Nincs is jobb a nyári kánikula közepén, mint elmerülni a hűs habokban és úszni egyet az otthoni medencében. A megfelelő biztonság kialakítása azonban a medence lépcső és létra esetében is elengedhetetlen. Mivel a víz nagymértékben felgyorsítja a korróziót, csakis olyan anyag jöhet szóba, ami ellenáll az idő vasfogának. A rozsdamentes korlátok házi medencéhez is remek választást jelentenek, hiszen tartósságukhoz és esztétikus megjelenésükhöz nem férhet kétség!

Ingyenes helyszíni felmérés, profi kivitelezés, kimagasló minőség. Tekintse meg referenciáinkat!

Ha fontos az egyediség

Helyszíni felmérés után megtervezzük, legyártjuk és beszereljük új rozsdamentes korlátját, így biztos lehet benne, hogy az elképzeléseivel maximálisan harmonizáló eredmény születik. A nagy áruházakban kapható tömegtermékekkel szemben cégünk az egyedi megoldások, és a környezetükbe tökéletesen illő medence korlátok híve.

Hosszan tartó elegancia

Kizárólag minőségi alapanyagokat használunk, a tökéletes kivitelezésre pedig évtizedes szakértelmünk a biztosíték. Mindegy, hogy medencekorlát létrához vagy beltéri kapaszkodó egy jakuzzihoz - cégünk minden termékére 25 év garanciát vállal. Ízléses és dekoratív rozsdamentes korlátaink és kapaszkodóink bármilyen miliőben remekül mutatnak, így otthoni medencéjét még elegánsabbá teheti.

Varázsolja egyedivé medencéjét tartós és rozsdamentes korlátokkal! Keressen minket bizalommal!

INOXHUN